Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ROMÀNICA NAVÀS 2019

11 maig 2019@17:00 - 12 maig 2019@14:30

PRESENTACIÓ:

El pròxim 11 i 12 de maig del 2019 celebrem La 32a ROMÀNICA NAVÀS, una prova de resistència no competitiva que enllaça les ermites romàniques del territori. Cal tenir en compte però, que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc…).

Ens satisfà la recuperació d’alguns trams d’antics camins que eren ja perduts i han estat acondicionats per a la disputa de la prova.

L’objectiu d’aquesta, que comença i acaba a Navàs, és vincular l’interès cultural i històric de la zona amb els excursionistes i corredors que la duguin a terme.

Es tracta d’una nova cita en el calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Segueix un itinerari circular i manté el caràcter dur i alhora atractiu del GR-176, que ens porta a trepitjar nou municipis de les comarques del Bages i Berguedà. Amb la finalitat de fomentar l’esport i promocionar el nostre territori, estem convençuts que mantindrem l’elevat nombre de participants que la marxa ha aconseguit en les darreres edicions.

El Recorregut a través del GR-176, consta de 83,5 Km senyalitzats on la suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m i 771m d’alçada.

INSCRIPCIONS:

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 18 de març i es tancarà el dia 10 de maig ambdos inclosos.

Detalls

Inici:
11 maig 2019@17:00
Finalització:
12 maig 2019@14:30
Cost:
25€ - 50€
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 133


AUTORITZACIÓ MENORS

REGLAMENT CCCR 2019

RECORREGUT I PERFIL

ORGANITZACIÓ:

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat mínima per poder participar-hi de 14 anys el dia de la prova.

Els menors de 18 anys a data de la prova estan obligats a lliurar a l’organització una autorització dels pares o tutor legal que s’haurà de presentar en el moment de la recollida del dorsal.

Els menors de 16 anys a data de la prova estan obligats a anar acompanyats d’un adult durant tot el recorregut i el dret d’admissió recaurà a criteri de l’entitat. Si un menor de 16 anys abandona, el seu acompanyant no podrà continuar sota cap circumstància.

AUTORITZACIÓ MENORS

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los

L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

L'organització es reserva el dret a usar un conductor i vehicle privat per al desplaçament de participants no urgent ni especialitzat en el cas de necessitar atenció mèdica i/o pel seu trasllat d’un control a altre durant el transcurs de la prova.

Tots els participants obtindran un record exclusiu de La Romànica Navàs.

ASSEGURANCES –ANIMALS DE COMPANYIA:

Per participar en una prova del CCCR serà obligatori estar cobert per una assegurança amb la modalitat adequada a la caminada i que només podrà ser:

- Carnet federatiu de muntanya corresponent a l’any en curs.

- Assegurança temporal.

.Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva o temporal.

La participació d’animals de companyia en la prova restarà restringida a criteri i decisió de l’organització.

En cas d’admetre animals de companyia, el propietari/a d’aquest haurà de posseir obligatòriament una assegurança de responsabilitat civil de l’animal, portar-lo lligat amb corretja i proveir-se d’un morrió per si s’escau la seva utilització.

OBLIGACIÓ DEL PARTICIPANT:

Complir la normativa del reglament del CCCR.

Complir la normativa del reglament intern de la caminada.

Tota persona inscrita a la prova ha de tenir els mínims físics i de salut necessaris per realitzar-la quedant sota la seva responsabilitat qualsevol problema físic que es pugui ocasionar.

Disposar dels coneixements i destresa tècnica suficients com per garantir la seva pròpia seguretat en l’entorn i les condicions d’autonomia en les quals es desenvolupa la prova

Els inscrits participen voluntàriament i sota la seva responsabilitat. Per aquest motiu, l'entitat organitzadora, els col·laboradors, els patrocinadors i els altres participants queden lliures de qualsevol responsabilitat civil.

Dur la llicència federativa vigent (si es el càs), acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti en la recollida del dorsal o en qualsevol moment de la prova.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

En cas d’una incidència que hagi observat comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon d’emergència que consta en el dorsal o al control més proper.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

Transitar amb prudència i segons les normes establertes per pistes i carreteres obertes al trànsit.

Transitar a poc a poc en presència de persones, animals o vehicles.

No provocar alteracions en els processos i en el funcionament natural dels ecosistemes.

No deteriorar els recursos biòtics, geològics, culturals o, en general, el paisatge.

Esquivar o evitar les zones mediambientalment sensibles.

Realitzar les necessitats fisiològiques en els llocs adients o, en tot cas, fora de l’aigua i lluny de llocs de pas o reunió de persones.

No encendre foc ni provocar situacions de risc d’incendi.

No utilitzar o instal·lar cap tipus d’estructura o element que deixi empremta permanent en el medi.

No llençar ni abandonar objectes o residus sòlids o líquids fora dels llocs habilitats expressament per a la recollida d’aquests.

No sortir del recorregut marcat.

Tancar les tanques o fils per bestiar, que em vegi obligat a obrir al seu pas.

Dur sempre el dorsal en un lloc visible a la part frontal del cos perquè l'organització pugui identificar els participants amb claredat en cada un dels controls.

El dorsal és personal i intransferible, per la qual cosa no el cedirà o vendrà a cap altra persona, inclús en el cas que no pugui assistir a la prova. En cas de cedir-lo, pel motiu que sigui, s’avisarà a l’organització, sempre abans de l’inici de la prova, i es farà el canvi de dades corresponents a la nova persona que utilitzarà el dorsal en qüestió.

Accedir a les zones comunes, als avituallaments i a la zona d'arribada amb el dorsal corresponent.

Les persones no acreditades no tindran accés als serveis ni avituallaments

L’organització es reserva el dret a prendre les decisions medicoquirúrgiques que calgui adoptar en cas d’extrema necessitat o d’emergència, i sota la pertinent direcció facultativa. També a usar un conductor i vehicle privat per al desplaçament no urgent ni especialitzat en el cas de necessitar atenció mèdica i/o pel seu trasllat d’un control a altre durant el transcurs de la prova.

Que disposa també del material esportiu i de seguretat exigit per l’organització per el dia de la prova, garantint que aquest es troba en bon estat, que sap utilitzar‐lo adequadament i que el durà damunt seu durant tota la prova.

MATERIAL OBLIGATORI:

- Telèfon personal operatiu amb la bateria carregada al 100% i el número de telèfon de contacte de l’organització, amb el GPS activat i amb un d’aquests programes o similar instal·lats per GEO localitzar: Whatsapp, Telegram o Alpify per ser utilitzats en cas d’emergència.

- Jaqueta impermeable.

- Dipòsit per hidratació amb una capacitat de com a mínim un litre. Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

- Motxilla.

- Llanterna o frontal amb recanvi de bateries.

- Manta tèrmica de 1,4 x 2 m mínim.

- En ser una prova parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat, que serà d'utilització obligatòria en encreuaments i trams de carreteres.

En funció de les previsions meteorològiques que puguin presentar-se el cap de setmana de la prova l’organització per motius de prevenció i/o de seguretat, podrà exigir al participant un extra d’equi- pament obligatori. L'organització es compromet a informar-ne prèviament pels canals habituals i a realitzar-ne el corresponent control abans de la sortida o durant la mateixa.

HORARIS, CONTROLS DE PAS I ABANDONAMENTS:

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 11 de maig, a les 17:00 hores a la part  nord del Passeig Ramón Vall on també hi ha instal·lada la recepció, inscripcions del mateix dia, arribada i informació.

Els participants han d’invertir com a màxim 22 hores 30 minuts a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

El dorsal (targeta de ruta) s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Romànica Navàs és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”. En qualsevol cas l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin.

L’organització es reserva el dret a decidir el moment més idoni en cas d’abandonament per retornar el participant a la sortida segons la necessitat o no d’emergència de l’afectat i del propi desenvolupament de la cursa. Remarcar que sempre s’usarà un conductor i vehicle privat per al desplaçament no urgent ni especialitzat pel seu trasllat.

En cas d’abandonar us preguem que intenteu fer-ho a Sant Joan de Montdarn (Km.34,7), Puig-reig (Km.49,750) o a St. Pau de Pinós. (Km. 62,5)

 L’equip escombra sortirà darrera l’últim participant i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la prova. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada pels aparells telefònics.

Adjuntem quadre d’horaris, distancies, controls i avituallaments:

CONTROL PUNT KM HORA TANCAMENT
1.- St. Miquel Castelladral 11,800 20:15  Control/ Avituallament
2.- Sta. Fe Valldeperes 20,300 22:30  Control/ Avituallament
3.- St. Esteve Pujol de Planés 30,600 01:15  Control/ Avituallament
4.- St. Joan de Montdarn 34,700 02:30  Control/ Avituallament
5.- S. Miquel Fenogedell 38,550 03:30  Control/ Avituallament
6.- St. Joan. Degollat 45,8 05:30  Control/ Avituallament
7.- Puig-Reig 49,750 Avituallament
8.- St. Andreu cal Pallot 54,200 07:40  Control/ Avituallament
9.- St. Pau de Pinós 62,500 09:55  Control/ Avituallament
10.- St. Miquel de Terradelles 70 12:25  Control/ Avituallament
11.- Sta. Maria de Cornet 76,250 13:40  Control/ Avituallament
Navàs 83,500 15:30 Arribada

INSCRIPCIÓ I PREU ANTICIPADES:

A partir del dia 18 de Març i fins el 10 de maig, reservant la primera setmana als participants federats. Caldrà fer la inscripció al següent lloc web: cen.navas.cat amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL.

PREU FEDERATS: 30€. amb llicència de la FEEC de l’any en curs i per als participants amb llicències d’altres federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En el moment de recollir el dorsal (targeta de ruta) caldrà mostrar el D.N.I. i el carnet de federat de l’any en curs.

NO FEDERATS: 37€ . Inclou la llicencia temporal de la FEEC vàlida per la durada de la prova.

Els socis del C.E.Navàs tindran un descompte de 5€.

MATEIX DIA DE LA MARXA al lloc de sortida: PREU UNIC : 50€

Inscripcions limitades a 500 participants.

Un cop feta l’inscripció l’organització no retornarà en cap cas l’import. 

DRETS D'IMATGE I PROTECCIÓ DE DADES:

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa i l’organització podrà utilitzar les seves imatges per motius d’interès propi.

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la integritat personal i familiar i a la pròpia imatge.

L'acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a la realització de fotografies i/o filmacions de la seva persona i dona el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de la cursa, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s'utilitzaran per finalitats diferents a les indicades.

D’acord amb la nova llei del Reglament General de Protecció de dades 2018 RGPD (UE) 2016/679, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors, amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova i la seva promoció; sota la responsabilitat del C.E. Navàs . Podeu exercir el vostre dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C.E. Navàs Crta. De Berga, 81 (08670) NAVÀS.

CLASSIFICACIÓ:

Les classificacions seran publicades la web del CE Navàs.

 DESQUALIFICACIONS:

- Serà motiu de desqualificació:

- No segellar el dorsal (targeta de control) en tots els controls de pas.

- La pèrdua del dorsal (targeta de control).

- No fer la totalitat del recorregut a peu.

- Superar l’hora límit d’arribada.

- Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista i del present reglament.

SEGURETAT

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

El participant autoritza a l’organització a prendre les decisions medicoquirúrgiques que calgui adoptar en cas d’extrema necessitat o d’emergència sempre sota la pertinent direcció facultativa.

Autoritza també a usar un vehicle i conductor privat per al desplaçament no urgent ni especialitzat en el cas de necessitat d’atenció mèdica i/o pel trasllat dels participants d’un control a altre durant el transcurs de la prova.

 ALTRES NORMATIVES:

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Romànica Navàs, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant o modificar-ne el seu recorregut en qualsevol moment.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portin elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.

Dipòsit per hidratació amb una capacitat de com a mínim un litre. Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

 DISPOSICIONS FINALS:

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

 NOTES:

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la Marxa.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent.

Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

El motiu pel qual recomanem que cadascú es porti el seu propi vas és per tal de no generar més deixalles de les totalment necessàries.

QUE TINGUEU UNA BONA ROMÀNICA NAVÀS!!!

NomPoblació
ANNA MARTÍNEZNAVÀS
JOSEP GISBERTNAVÀS
ABEL CODINA SOLANELLASBARCELONA
CARLOS VILLENA GARCIA
DIONIS GODOY GONZALEZNAVÀS
JOSEP PLANES VILÀSALLENT
ESTHER RANZ FONTPUIG-REIG
MONTSE SANTASUSANA ISACHNAVÀS
JORDI ADAM VERTBERGA
DAVID BESA SERRASANTPEDOR
OLGA COSTA GONFAUSNAVÀS
ANNA VENTURA SELLÉSBERGA
PAU LLOPART I ROCA...
JOSEP FRANCOMANRESA
GERARD CLARETNAVÀS
ÁNGEL MARÍN MAESTROTARRAGONA
AURORA BALLÚS COTSPUIG-REIG
ELISABET FRANCO MASCAROMANRESA
TICIÀ SALA MELLADO
JAVIER LOPEZ TERRONMATARO
ISAAC MARTÍNEZ GUIRADONAVAS
BEGOÑA CALLE JIMÉNEZMANRESA
ALEX GOMEZ SANCHEZMANRESA
PERE JOAN FIBLA PASCUALBADALONA
VERÓNICA ANDREA FRANCO PÉREZOLOT
XAVIER VIDIELLA CEREZUELACAMBRILS
MARINA SANTASUSANA ISACHNAVÀS
JOSEP FIERREZ BERENGUERMANRESA
JOSEP DULCET GENAROTERRASSA
RAMON MARTINEZ FABREGASSANTPEDOR
JULIÁN MUÑOZ DE LA NAVA NAHARROSABADELL
GUILLEM SANMIQUEL SAFONTGIRONA
FRANC CABO PATONBERGA
SEBASTIA FONT RIFÀNAVAS
ROBERT FERNANDEZSABADELL
MONTSE JIMENEZ CINCAOLESA DE MONTSERRAT
XAVI VIURA SOLER
ESTEVE GAONA SANZSANT FRUITÓS DE BAGES
JAUME MOLIST ALTARRIBASALLENT
JAUME AMIEL PICOLASABADELL
MIGUEL ANGEL GARCIA PEREZALCOVER
MARC ESCOLA RUBITARREGA
JACINT PARELLA JOUNOUGIRONELLA
MONTSE BERENGUER SAFONTPUIG-REIG
VICTOR CABALLEROLA LLAGOSTA
XAVIER PI AUFERILSANTA PERPÈTUA DE MOGODA
ISABEL UBACH FABREGATREMP
M.ANGELS MALAGARRIGA JUNCAROLSANTPEDOR
QUIM LATRASSALLENT
XÈNIA CURTICHS MALAGARRIGANAVÀS
MONTSE SALA RIBASNAVAS
JOSÉ BELLÉS PRESASMONTCADA I REIXAC
JOAN CARLES NAVARRO DE HAROBARCELONA
ALBERT COTS ROSIÑOLGIRONELLA
EDUARD PLA PERERNAUGIRONELLA
JOAN BROSSA MASIPSABADELL
CARME VILADOMAT CORREDERANAVÀS
ANNA VANCELLS PRATPUIG-REIG
DAVID CANELA MIQUELEL CATLLAR
MANUEL CABALLEROMONTCADA R.
EMILIA RAMOS GINERCORBERA DE LLOBREGAT
ANNA ALTIMIRAS LLIMÓSPUIG-REIG
MERITXELL ESCALÉ BESAPUIG-REIG
EDUARD SÁNCHEZ ARTIGASSANTA PERPÈTUA DE MOGODA
JOAN ORTUÑO RODRÍGUEZIGUALADA
AGUSTÍ BARRERA COROMINASNAVÀS
RAMON CAIHUELASBARCELONA
SANTIAGO FORMIGUERA SALASANT CUGAT DEL VALLÈS
JOSEP BOSCH COLLADOCALDES DE MONTBUI
XAVIER CUENCA CAYUELASSANT ADRIÀ DE BESÓS
RAMON FERNANDEZBERGA
JOSE LUIS ALONSO GÁZQUEZTERRASSA
ANTONIO CALLEN FUENTES
ALBERTO VALVERDE AGUADOOLIANA
XAVIER CAPDEVILA CARRERAPUIG-REIG
MOISÈS FARGASLLEIDA
XAVIER CAROS DE LA CRUZBARCELONA
JUAN ANTONIO GOMEZ LUQUESANT JOAN ABADESSES
JUAN CARLOS PEÑA ASTORGABARCELONA
ANTONI PÉREZ MOYABARCELONA
CESC MULLERAT CAMPANERASANT CUGAT DEL VALLÈS
FERRAN ARIAS GESMANRESA
MARIO VIÑAS CREUSMANRESA
JORDI OLIVERAS GONZALEZMANRESA
GEMMA RUSIÑOL ABADTERRASSA
JOAN CURRIU ABEYASANT FELLIU DE LLOBREGAT
MANUEL ARAUJO MORATOVILADECANS
SALVA MORON MOLINASANT JOAN DESPI
ALBERT RUIZ AGUILALLANÇA
GERARD COMELLAS BESANAVÀS
RAFA CARMONA HERRERANAVAS
MANUEL MIRANDA CHAVESRUBI
ANNA MIGUEL MIGUELRUBI
EUGENI FALCON PONSTERRASSA
MARC CULEBRAS PONSNAVÀS
GABRIEL RUBIO ASENSIOSANTA COLOMA DE GRAMENET
RAFAEL COSTA DACHSNAVÀS
ADRIÀ ANDÚJAR SALLÉSEL PAPIOL
DANIEL VIZCAINO VILLANUEVACORBERA
MILAGROS VILLANUEVA TARRASONCORBERA
JAIME VIZCAINO MATEU
ANTONI SALCEDA SANCHEZTERRASSA
JOSÉ FERNÁNDEZ LÓPEZSURIA
PAQUI COBOSSURIA
ARNAU CHAPARRO GUILLERACASTELLAR DEL VALLÈS
MIGUEL ANGEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
DANIEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
ROQUE CAMINS BENAIGESSANT JOAN DE VILATORRDA
PAQUI BELTRAN BERNADICHSANT JOAN DE VILATORRDA
EDUARDO PUERTOLLANO LUPIAÑEZSANTA PERPETUA DE MOGODA
EDUARDO SANZ SANTANOSANTA PERPETUA DE MOGODA
LLUIS TUNEU ARXERMANLLEU
JUAN ANTONIO LORENTE RUBIOBARCELONA
JOSEP VIVÓ PÉREZBARCELONA
LLORENÇ ROVIRASANTA MARIA D'OLÓ
CRISTINA GARROBO VIDALBELLVEI
JOAN PALLEJÀ ELIASBARCELONA
EDUARD BARTRINA I COMALATBARBERÀ DEL VALLÈS
MIGUEL DE LA CASA CASTROL'HOSPITALET DE LLOBREGAT
JOSEP ANTONI ARANDA GUZMANGIRONA
SERGI ARIMANY MUÑOZRODA DE TER
JUAN SERRAT MIRALLESSENTMENAT
CARME BERNAUS ROMEROCAPELLADES
NÚRIA MARTÍNEZ BOIXADERASTONA
ANNA XANDRIVIC
FRANCISCO RAMOS MARTINMOLINS DE REI
XAVIER PEÑALVER VIDALVILAFRANCA DEL PENEDÉS
JOSEP Mª LLONC SABATERBARCELONA
ROGER BALLUS CAPDEVILASANT FELIU SASSERRA
LLUIS MOLAS PUIGVILAFOLGUEROLES
CARME SANGÜESA PONSTARRAGONA
JOSEP PARERA TRASERRAPUIG-REIG
JOSEP TOMÀS FERRÉREUS