Caminada Popular de Navàs 2016

image_pdfimage_print

 

Recorregut:
La caminada d’enguany, surt de la plaça del l’Ajuntament cap al Passeig de Ramon Vall, enfila pel Carrer Castelladral fins al pont de la Residència, allà segueix el GR-176 ( La ruta de les ermites romàniques, senyals blanques i vermelles), fins travessar la Riera del Mujal. Des d’allà i sense seguir el GR-176, s’enfila fins trobar la pista forestal que surt de davant de la casa de Sant Genís i que duu a Sant Cugat. En aquest punt hi trobem el primer control (4’1 km). Tot seguit el camí fa un gir en direcció a Sant Cugat, després d’ una forta pujada s’arriba al lloc on es
bifurquen les dues rutes (6’1 km).

En aquest punt, els caminants que facin la ruta curta tombaran a l’esquerra i arribaran a la Font de Gusart, sota les restes de la mateixa casa. I ja podran esmorzar (7’6 km).

Els caminants que facin la ruta llarga hauran d’arribar fins a l’ermita romànica de les Esglésies, allà hauran de seguir altra cop pel GR-176 en direcció a Navàs fins arribar a la Font de Gusart i a esmorzar s’ha dit (11’2 km).

Com que estem d’aniversari, 30 anys de Caminades Populars bé s’ho valen, l’esmorzar serà de categoria, amb cava i tot! Després d’esmorzar, d’haver passat el corresponent control d’alcoholèmia i amb forces renovades, caldrà seguir la pista que duu al Mujal i, continuar per la via verda fins a Navàs.

Ruta curta: 12’6 km
Ruta llarga: 15’4 km


Descarrega la ruta pel GPS (Wikiloc)
Descarrega el tríptic de la caminada

Anteriors edicions