Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romànica edició 2015

9 maig 2015@17:00 - 10 maig 2015@15:30

banner-romànica

Arriba la 28a Marxa Romànica de Resistència

El proper dissMussol-romanica-2015-MUNTAT-PER-WEBabte 9 de maig de 2015 s’iniciarà la 28a Marxa Romànica de Resistència, organitzada pel Centre Excursionista Navàs. Es tracta d’una nova cita en el calendari de la XVIII Copa Catalana de Caminades de Resistència  de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova, amb 83,5 km de recorregut i 5,300 m de desnivell acumulat, segueix íntegrament el recorregut del sender GR-176, també conegut com a Ruta del Romànic. Una caminada que s’iniciarà el dissabte 9 a les 17h, per acabar el dia següent, després de completar un atractiu itinerari circular,  que ens haurà portat a trepitjar nou municipis   per les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant el màxim d’ermites romàniques. L’interès cultural i excursionista, una vegada més, es donen la mà.

EL REPTE DE LA ULTRAROMÀNICA

Al fer-la coincidir el mateix cap de setmana que La Romànica en BTT,  donem l’opció a apuntar-se a la ULTRAROMÀNICA.

El repte és senzill d’explicar i gegantí d’aconseguir: completar les dues proves, en els temps marcats per l’organització de La Romànica a Peu i La Romànica en BTT. Hi haurà cap valent que superi el repte?. Segur que si.

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 16 de març. 

Detalls

Inici:
9 maig 2015@17:00
Finalització:
10 maig 2015@15:30
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat/event/la-romanica-edicio-2015/

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 238


AUTORITZACIÓ DE MENORS

CONTROLS DE PAS

MAPA DE LA RUTA

PLANOL DE SITUACIÓ

GRAFIC DE DESNIVELLS

TAULA DE PUNTUACIÓ CCMR

SEGURETAT

 

28a.  MARXA ROMÀNICA

LA MARXA
Segueix el Recorregut del GR-176, consta de 83,5 Km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m. i 771m. d'alçada.

La nostra intenció per ara és continuar consolidant el mateix recorregut i amb el mateix sentit d'orientació. Al cap vespre, cap a la posta de sol i en sortir el dia, cara a llevant. Com ja sabeu, en diem Marxa Romànica perquè hem intentat enllaçar el màxim d'ermites romàniques en el seu recorregut. Cal tenir en compte però que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc.).

També ens satisfà la recuperació d'alguns trams d'antics camins que eren ja perduts.

REGLAMENT

ORGANITZACIÓ:

La 28ª MARXA ROMÀNICA DE RESISTÈNCIA a celebrar els dies 9 i 10 de maig de 2015, és una prova no competitiva de resistència que té per objectiu enllaçar el màxim nombre d’ermites romàniques en el seu recorregut, cal tenir en compte però que no es passa pel peu de totes.

És prova puntuable per a la 18ª Copa Catalana de Caminades de Resistència amb 29 punts, en la que s’estableix una classificació individual i per entitats, basada únicament en la participació.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat minima que el  participant tingui els 14 anys a 31 de desembre de l'any de la compatició.

Els menors de 18 anys necessitaran obligatòriament una autorització escrita dels pares o tutors legals que  s'haurà de presentar el dia de la prova,  així com anar acompanyats d’un adult durant el recorregut.    Autorització menors Marxa Romànica 2015

 Tots els inscrits rebran a la sortida una samarreta tècnica exclusiva de la Marxa, i els que l’acabin obtindran un obsequi exclusiu de la marxa.

L’organització considera que el sol fet d’inscriure’s a la marxa significa que el participant disposa d’un nivell de condició física i salut suficient per afrontar la prova i que, per tant, participa a la marxa sota la seva responsabilitat.

- Obligació del participant:

 Dur la llicència federativa vigent acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

Comunicar al control més proper qualsevol incidència o accident que hagi observat.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

No llençar cap tipus de deixalles.

En cas d’una  incidència comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon que consta a la targeta de pas.

Serà obligatori el següent material per participa a la prova: Reserva d’aigua, móvil, llanterna o frontal i manta tèrmica.

 Els participants han d’invertir com a màxim 22 hores 30 minuts a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

 La targeta de ruta s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Marxa és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el full de ruta-dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”.
L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

ITINERARI

És el recorregut del GR-176 de 83’5 km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma de desnivells és de 5.300 metres entre les cotes de 326 a 771 metres.

HORARI DE SORTIDA

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 9 de maig, a les 17h.  a la part  nord del Passeig Ramon Vall  on també hi ha instal·lada la recepció, inscripcions del dia, entrega de dorsals  i informació.

El temps màxim per a poder fer la marxa serà de 22h 30m.

L’equip escombra sortirà darrera l’últim marxador i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb  aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

En ser una caminada parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat,  que serà d'utilització obligatòria en encreuaments, i trams asfaltats.

CUADRE D'HORARIS, DISTANCIES, CONTROLS I AVITUALLAMENTS

CONTROL PUNT KM HORA TANCAMENT
1-S. Miquel Castelladral 11’800 20’15  Control/ Avituallament
2-S. Fe Valldeperes 20’300 22’30  Control/ Avituallament
3-S. Esteve Pujol de Planés 30’600 01’15  Control/ Avituallament
S.Joan. Montdarn 34’700 Avituallament
4-S. Miquel Fenogedell 38’550 03’30  Control/ Avituallament
5-S.Joan. Degollat 46 05’30  Control/ Avituallament
Puig-Reig 49’750 Avituallament
6-S. Andreu cal Pallot 54’200 07’40  Control/ Avituallament
7-S. Pau de Pinós 62’500 09’55  Control/ Avituallament
8-Coll de Comodoms 72 12’25  Control/ Avituallament
9-S. Maria de Cornet 76’750 13’40  Control/ Avituallament
Navàs 83’500 15’30          Arribada

MOLT IMPORTANT:

 Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

INSCRIPCIÓ I PREU

ANTICIPADES:

A partir del dia 16 de Març i fins el 8 de Maig, reservant la primera setmana als participants federats.  Caldrà fer la inscripció al següent lloc web: http://cen.navas.cat/  amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL.

PREU FEDERATS: 23€. amb llicència de la FEEC de l’any en curs i per als participants amb llicències d’altres federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En el moment de recollir el full de ruta-dorsal caldrà mostrar el resguard de l’ingrés de l’entitat bancària i/o el correu de confirmació d’inscripció, el D.N.I. i el carnet de federat de l’any en curs.

NO FEDERATS: 30€ . Inclou assegurança  vàlida per la durada de la Marxa. Caldrà mostrar el resguard de l’ingrés de l’entitat bancària i/o el correu de confirmació d’inscripció al recollir el full de ruta-dorsal.

MATEIX DIA DE LA MARXA al lloc de sortida:

PREU FEDERATS: 30€. Caldrà mostrar el DNI i el carnet de federat de l’any en curs.
NO FEDERATS: 37 €. Inclou assegurança vàlida per la durada de la Marxa.

Els socis del CE Navàs tindran un descompte de 5€.

Inscripcions limitades a 500 participants.

 De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades pel participant en la inscripció seran tractades per el Centre Excursionista de Navàs amb la finalitat de gestionar les inscripcions i classificacions de la Marxa Romànica de Resistència de Navàs, així com per mantenir-lo informat de les properes edicions d'aquesta activitat. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació i cancel•lació mitjançant comunicació escrita adreçada al Centre Excursionista de Navàs, Carretera de Berga, 81, 08670 Navàs. Així mateix i d'acord als interessos promocionals de la Marxa Romànica (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la seva imatge.

CLASSIFICACIÓ

Tots els participants que inverteixin menys de 22 hores 30 minuts  en la realització de tot el recorregut i no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats.

Només puntuaran per la Copa Catalana de Caminades de Resistència els participants que estiguin en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs.

 Les classificacions seran publicades la web del CE Navàs.

DESQUALIFICACIONS

Serà motiu de desqualificació:

No segellar el full de ruta-dorsal en tots els controls.

La pèrdua del full de ruta-dorsal.

No fer la totalitat del recorregut a peu.

Superar l’hora límit d’arribada.

Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista.

SEGURETAT

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

ALTRES NORMATIVES

 Es obligatori portar un bidó, , ampolla, etc… L’organització no donarà gots de plàstic pel subministrament de líquids.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portin elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.

DISPOSICIONS FINALS

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

NOTES

 En cas d’abandonar us preguem que intenteu fer-ho a Sant Joan de Montdarn (Km. 34.7) o a Puig-reig (Km. 49’750).

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la Marxa.

El diumenge, de 9 a 1, hi haurà servei de massatgistes a càrrec de l’Escola Ferlo de Manresa.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent. Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

Recomanem que cadascú es porti el seu propi vas, per tal de no generar més deixalles.

QUE TINGUEU UNA BONA MARXA!!!

NomPoblació
JOSE MARIA MARTINEZ GONZALEZNAVÀS
RAMON MARTINEZ FABREGASMANRESA
ALFRED RIERA MARISTANYBERGA
MONTSE PONT BANCELLSEGÀS
RAMON CABRA SALAARBICIES
ARNAU PEREZ ARTIGASNAVÀS
MARC ICARD SENATNAVÀS
JOSEP TRULLS NOGUERAPUIG-REIG
ADRIÀ HACTERIDO BALLUNGAPUIG-REIG
MONTSERRAT TOR FIGULSAVIÀ
LLORENÇ ROVIRA BERENGUERASSANTA MARIA D'OLÓ
CARLES JULIÀN ARGENTÉARINSAL
ORIOL MIRSANT SADURNI D'ANOIA
ROGER COMELLAS ESPELTPUIG-REIG
DANIEL PEÑA PAZTERRASSA
JOSEP S.NAVÀS
CARLOS VILLENA GARCIA
MARTA CASÒLIVA ISERNBERGA
MOISES SATÓ PLANABERGA
ORIOL FELIU GALANTE
OCTAVIO CABEZA RUIZMONNCADA REIXA
JOSEP ESCARRA VILAGURB
XAVI MASRAMON MUNTADASORISTÀ
LLORENÇ FUSTER PASCUALSANT PERE DE RIBES
MATIAS CRESPI GARCIANAVÀS
NÚRIA OBRADORS COSTANAVÀS
JORDI CENTELLAS SOLÉFALS
JORDI RAÏCH BALAGUÉGIRONELLA
JOAN MIQUEL LABRADOR MATÍASMATARÓ
SAMUEL SANCHEZ GAMISANS
TERE VALLS OFERILLES MASIES DE VOLTREGÀ
PEP VILALTA MONTORISAGÀS
JORDI VERDAGUER PORTETLES MASIES DE VOLTREGÀ
ÀLEX RODRÍGUEZ VILELLANAVÀS
CARLES VILÀ VILANAVÀS
JORDI COMPAÑO CAPELLANAVÀS
PAU LLOPART I ROCAVILAFRANCA DEL PENEDÈS
CARLES RAMÍREZ MARTÍNEZNAVÀS
JUAN FRANCISCO PAREJA GOMEZSABADELL
MARÇAL CAMPS LLORENSCASSERRES
YERAY VILLAR OIEDRANAVÀS
ANTONI SUADES GONZALEZNAVÀS
AMADEO HERRERA GOMEZSANT JOAN DE VILATORRADA
JAUME AMIEL PICOLASABADELL
NURIA CASTELLS ROJASGIRONA
JOAN TRAVEGIRONA
MONTSERRAT CODINA CASTANYERNAVÀS
MONTSERRAT SALA RIBASNAVÀS
MARIA ROSA CASANOVAS FELIUULLASTRELL
JOAN MANEL JODAR GRIFULGIRONELLA
CARLES MITJÀ SERVISÉARENYS DE MAR
DAVID NOVIO TREMP
JORDI GALERA PORRASNAVÀS
ANTONIA FÀBREGAS MORENOBERGA
XAVIER GIL VALENTINTERRADELLAS BAGA
JOSEP MARIA MASSÓ URGELLÈSGELIDA
MOISÈS PELLICER CALATRAVAMANRESA
JAUME PLA NINOTTARREGA
JOAN CARLES MARTINEZ VILCHESAVINYÓ
LLUIS BARRI VILACALELLA
MARC ROSPUIG-REIG
ERNEST SUÑOL VALLSNAVÀS
MARTÍ CAMPSPUIG-REIG
JOAN BROSSA MASIPSABADELL
JOSEP FRANCO MASCARÓMANRESA
GUILLEM PORTELLBERGA
GERARD TEIXIDORGIRONELLA
SYLVIE GERALDINE LOPEZMANRESA
MIQUEL ALTARRIBA ROCANAVÀS
JOSEP ANTONI MARTINEZ GEANAVAS
MARC NOVIO TREMPNAVÀS
JOAN VILANA DIAZESCALDES ENGORDANY
SEBASTIA FONT RIFANAVAS
OLGA COSTA GONFAUSNAVÀS
VICTOR GIMENEZ MARTINNAVÀS
ALBERT MIRET TORRENS - Farà ULTRAROMÀNICASANT PERE DE RIBES
SANTIAGO FORMIGUERA SALASANT CUGAT DEL VALLÈS
ROGER CARTES GODOYNAVÀS
ALFRED MASSANANAVÀS
RICARD GAMISANS SOLÀ08670
EDUARD PLA PERERNAUGIRONELLA
PATRICIO HERRERA PINOSMANRESA
GEMMA GALINDO MATEUSSANT CUGAT DEL VALLÈS
RAFAEL GARCÍA MIRÓCERDANYOLA DEL VALLÈS
RUBEN CASTIÑEIRA FERNANDEZTORELLO
SERGIO CARRASCO CATALANSANTPEDOR
JAUME CREUS VANTOLRASOLSONA
GUSTAVO COSTELL MONTEROCERDANYOLA DEL VALLES
JOSÉ LUIS ALONSO GÁZQUEZTERRASSA
XAVIER CARÓS DE LA CRUZBARCELONA
AIDA PRADASNAVARCLES
ANNA PLA MOROGUISSONA
SÍLVIA VILALTA SERIOLSNAVÀS
CRISTINA LIRIA GARCIABERGA
FRANC CABO PATONBERGA
JOAN CURRIU ABEYÁSANT FELIU DE LLOBREGAT
RAFA CARMONA HERRERANAVAS
JOSEP ANTONI GARCIA RUBIOTERRASSA
CARLES BRUSI AYATSSANTA CRISTINA D'ARO
JENNY MONTORO HERNANDEZSANTA CRISTINA D'ARO
ILDEFONS ROLDAN DE LA CORTESANT FRUITOS DE BAGES
JOSEP ZURITARUBI
ALBA ALSINA COTSNAVÀS
ALBERT MARTÍN GRANADOSNAVÀS
ANGEL ROMERO PIÑA
PEP GARCIA MARTINEZNAVÀS
EDUARD FERRER IGLESIASNAVÀS
GYONGY VIOLA PUSOKMANRESA
MOISÈS PONS FORNELLBERGA
LLUÍS VILÀ MUMBRÚNAVÀS
ANGEL MARTIN DE LA FUENTEREUS
SERGI MARTINEZNAVÀS
XAVI VILÀ CASTAÑENAVÀS
ENRIC PINTÓSANT FRUITÓS DE BAGES
ANTONIO ORTIZ LUQUESANT CUGAT DEL VALLES
JORDI HERNANDEZ CREUSGRANOLLERS
JOSEFINA BADIA CAPDEVILANAVÀS
ISAAC CASTIÑEIRA ALEMANYNAVÀS
JOSEP PLANES VILÀSALLENT
SANTI BADIA POMÀSANT FRUITÓS DE BAGES
JORDI BOSCH DE PEDROTERRASSA
GONZALO DIAZMONTCADA I REIXAC
JESUS BAYO RIVERAVILADECANS
FRANCESC BONADA AMILLSGUARDIOLA DE BERGUEDÀ
DAVID CLIMENT MARTÍMONTCADA I REIXAC
CARLES SIMARROSANT SADURNÍ
CARLOS FERNÁNDEZ GUERRERORUBI
JOSEP DOMINGO LAZAROPALAU SOLITÀ I PLEGAMANS
MARC VILANOVA ORRIOLSMANRESA
SALVADOR MORON MOLINACERVELLO
JOAN LLOPART BELLOCIGUALADA
XAVIER OLIVA TRAVÉPUIG-REIG
NATÀLIA LEGEY LAFARGAVILASSAR DE MAR
XAVIER PASTOR VIELSABADELL
ESTER DOMENECH LOPEZSABADELL
VALENTÍ PONS ESQUIUS - Farà ULTRAROMÀNICASERRATEIX
DAVID TRAVESET MAESTROGIRONELLA
XAVIER CAPDEVILA CARRERAPUIG-REIG
JORDI OLIVERAS GONZÁLEZMANRESA
GABRIEL DESMAI GUITARTOLOT
TONI PORRAS JIMENEZMATARO
MANUEL RODRIGUEZ ABALCARDONA
FERRAN VILA CASALSAVIÀ
ALBA COTS ALVAREZNAVARCLES
ANGEL GARCIA MIRANDATERRASSA
MARTÍ CASTANYER SOLERNAVÀS
JOSÉ PORRAS JIMÉNEZMATARO
MANUEL HERRERA FERNANDEZSANT JOAN DE VILATORRADA
ANTONIO LUIS ABARCA LORENZOMOLLET DEL VALLES
PABLO PALAZON MUÑOZMOLLET DEL VALLES
PEDRO BONÍAS TRUJILLOSANT BOI DE LLOBREGAT
JORDI SEUBA PELLICERNAVÀS
EDUARD AARUMI RIERAMANLLEU
VICTOR CABALLERO GALVANLA LLAGOSTA
MANUEL CABALLERO GALVANMONTCADA. R
EDUARD SÁNCHEZ ARTIGASSANTA PERPÈTUA DE MOGODA
NURIA BERMUDEZ PELAEZ - Farà ULTRAROMÀNICACENTELLES
ORIOL SIBILA VIDALSANT CUGAT DEL VALLÉS
EDUARDO SANZ SANTANOSANTA PERPETUA DE MOGODA
MARCOS HERNANDEZ FLORESPOLINYA
ISMAEL PERAIRE ROCABERGA
JAUME MOLIST ALTARRIBASALLENT
JORDI MOLIST CANIVELLSALLENT
EUDALD PÉREZ MAYOLMARTORELL
XAVIER COLET TORRESBARCELONA
FRAN GODOY GARAYBADALONA
ANTONIO CAMUSSABADELL
MIGUEL LEIVASANTA COLOMA DE GRAMENET
ABEL ALVIRA I PÉREZVILADA
PEP PLANAS TUBAUVILADA
IGNASI CASAS I PRADASSANT ANDREU DE LA BARCA
MIQUEL BOADA ARTIGASESTARTIT
PEP VILALTA
VALENTÍN DE LA CERDA CISTERNESSANTA COLOMA DE GRAMENET
DANIEL JOANIQUET ALEGREBARCELONA
MARIACARME TUNEU CODINAMANLLEU
LLUÍS TUNEU ARXERMANLLEU
CONRAD SERRA CAROLVILADA
ÒSCAR TURULL BASARTGRANOLLERS
JOAN SARDAÑES PASTORBARCELONA
JUANMA CALAHORRO PÉREZCASTELLVÍ DE ROSANES
LLUÍS LÓPEZ TAPIASTERRASSA
DAVID SALAS VELATERRASSA
JOSEP PONS COLELLPRATS DE LLUÇANÈS
DAVID LOPEZ RUIZ - Farà ULTRAROMÀNICANAVÀS
ANNA ISABEL GARCIA CABALLEROREUS
JESUS BLESA MONTALBANREUS
RAMON BOIXADERA PLANASCASSERRES
JORDI RIBERACASSERRES
SORAYA GAVILAN BOLAMOLLET DEL VALLES
QUIQUE AGUILAR MAYORDOMOVILANOVA I LA GELTRÚ
AGUSTÍ BARRERA COROMINASNAVÀS
JOSE ANTONIO BELLIDO ROMEROVILAFRANCA DEL PENEDES
JOSEP MURTRÓ SOGASEL PLA DE SANTA MARIA
JOSEP VIVO PEREZBARCELONA
JOSEP BOSCH COLLADO
MARC SELLARÉS GIMENEZNAVARCLES
EDUARD ORRIOLS PIJUANBALSARENY
SALVADOR VICENTE CASTELLÓ REY
DAVID CUERVA CASTELLS
UNAI CALAFELL VEGASMANRESA
ROGER GAONA BOIXADERSANT FRUITÓS DE BAGES
MIQUEL ESTRUCH CAPDEVILASALLENT
ESTEVE GAONA SANZSANT FRUITÓS DE BAGES
ALBERT CABRA SAMANIEGOSALLENT
ANA GONZÁLEZ DE LA IGLESIABADALONA
GERARD COMELLAS BESANAVÀS
JOSEP PARERA I TRASERRAPUIG-REIG
MIREIA CANADELL PEÑASANT FRUITOS DE BAGES
AGNÈS SALVADOR UBACHMOIÀ
RAMON ESCALE SANTAULARIAPUIG-REIG
FERRAN BESA CANALPUIG REIG
JOAN TABERNER MASNOUMONTSENY
DAVID GARCIA GERMAN - Farà ULTRAROMÀNICAMANRESA
JONATAN MORALES ALBÓSBARCELONA
JOSEP GUASCH TORRESBARCELONA
XAVIER BORRÀS PERARNAUBERGA
JOSEP MARIA FERRAO PAUTASMANRESA
MÒNICA CURRIUS ESPALLARGASPUIG-REIG
XAVIER FELIP ARROYOSABADELL
JAVIER BLASCO FERNANDEZMATARÓ
JOSEP Mª LLONC SABATERBARCELONA
JOSEP MARIA MUNS DAVINSBARCELONA
FELIPE GUERRERO MONLEONBARCELONA
JOSEP OBRADORS SELLARÉSNAVÀS
RAMON BATLLE RIUSARENYS DE MAR
DAVID RODOREDA SALANAVAS
JAVI DIAZ LLOBET
PAU FIGUERAS COLLELLDEMONT
LLUIS PUIG COMAS
PACO RAMOSMOLINS DE REI
MARC CASTRO MORALES - Farà ULTRAROMÀNICAELS HOSTALETS DE BALENYÀ
JOSE LUIS CASBAS BUENAVENTURABARCELONA
JOSEP TOMÀS FERRÉREUS
RICARD IBÁÑEZ MONSECHBADALONA
EDUARD BARTRINA I COMALATBARBERA DEL VALLES