Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romànica edició 2014

10 maig 2014@17:00 - 11 maig 2014@15:30

Navegació d'Esdeveniment

Arriba la 27a Marxa Romànica de Resistència

El proper dissabte 10 de maig de 2014 Sin título-1s’iniciarà la 27a Marxa Romànica de Resistència, organitzada pel Centre Excursionista Navàs. Es tracta d’una nova cita en el calendari de la XVII Copa Catalana de Caminades de Resistència  de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova, amb 83,5 km de recorregut i 5,300 m de desnivell acumulat, segueix íntegrament el recorregut del sender GR-176, també conegut com a Ruta del Romànic. Una caminada que s’iniciarà el dissabte 10 a les 17h, per acabar el dia següent, després de completar un atractiu itinerari circular,  que ens haurà portat a trepitjar nou municipis   per les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant el màxim d’ermites romàniques. L’interès cultural i excursionista, una vegada més, es donen la mà.

EL REPTE DE LA ULTRAROMÀNICA

Al fer-la coincidir el mateix cap de setmana que La Romànica en BTT, per primera vegada donem l’opció a apuntar-se a la ULTRAROMÀNICA.

El repte és senzill d’explicar i gegantí d’aconseguir: completar les dues proves, en els temps marcats per l’organització de La Romànica a Peu i La Romànica en Btt. Hi haurà cap valent que superi el repte?. Segur que si.

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 21 de març. 

Detalls

Inici:
10 maig 2014@17:00
Finalització:
11 maig 2014@15:30
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat/event/la-romanica-edicio-2014/

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 281


AUTORITZACIÓ DE MENORS

CONTROLS DE PAS

MAPA DE LA RUTA

PLÀNOL DE SITUACIÓ

NOVETATS ROMÀNICA 2014

GRÀFIC DE DESNIVELLS

PUNTUACIÓ CCCR 2014

SEGURETAT

 

 

27a.  MARXA ROMÀNICA

LA MARXA
Segueix el Recorregut del GR-176, consta de 83,5 Km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m. i 771m. d'alçada.

La nostra intenció per ara és continuar consolidant el mateix recorregut i amb el mateix sentit d'orientació. Al cap vespre, cap a la posta de sol i en sortir el dia, cara a llevant. Com ja sabeu, en diem Marxa Romànica perquè hem intentat enllaçar el màxim d'ermites romàniques en el seu recorregut. Cal tenir en compte però que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc.).

També ens satisfà la recuperació d'alguns trams d'antics camins que eren ja perduts.

REGLAMENT

ORGANITZACIÓ:

La 27ª MARXA ROMÀNICA DE RESISTÈNCIA a celebrar els dies 10 i 11 de maig de 2014, és una prova no competitiva de resistència que té per objectiu enllaçar el màxim nombre d’ermites romàniques en el seu recorregut, cal tenir en compte però que no es passa pel peu de totes.

És prova puntuable per a la 17ª Copa Catalana de Caminades de Resistència amb 29 punts, en la que s’estableix una classificació individual i per entitats, basada únicament en la participació.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat minima per participari els 14 anys complerts el dia de la prove.

 Els menors de 18 anys necessitaran obligatòriament una autorització escrita dels pares o tutors legals que  s'haurà de presentar el dia de la prova,  així com anar acompanyats d’un adult durant el recorregut.

 Tots els inscrits rebran a la sortida una samarreta tècnica exclusiva de la Marxa, i els que l’acabin obtindran una reproducció en miniatura d’una de les ermites romàniques del recorregut.

L’organització considera que el sol fet d’inscriure’s a la marxa significa que el participant disposa d’un nivell de condició física i salut suficient per afrontar la prova i que, per tant, participa a la marxa sota la seva responsabilitat.

- Obligació del participant:

 Dur la llicència federativa vigent acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

Comunicar al control més proper qualsevol incidència o accident que hagi observat.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

No llençar cap tipus de deixalles.

En cas d’una  incidència comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon que consta a la targeta de pas.

Serà obligatoti el següent material per participa a la prova: Reserva d’aigua, móvil, llanterna o frontal i manta térmica.

 Els participants han d’invertir com a màxim 22 hores 30 minuts a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

 La targeta de ruta s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Marxa és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el full de ruta-dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”.
L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

ITINERARI

És el recorregut del GR-176 de 83’5 kms. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma de desnivells és de 5.300 metres entre les cotes de 326 a 771 metres.

HORARI DE SORTIDA

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 10 de maig, a les 17h.  a la part  nord del Passeig Ramón Vall  on també hi ha instal·lada la recepció i informació.

El temps màxim per a poder fer la marxa serà de 22h 30m.

L’equip escombra sortirà darrera l’últim marxador i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb amisores i aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

En ser una caminada parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat,  que serà d'utilització obligatòria en encreuaments, i trams asfaltats.

CUADRE D'HORARIS, DISTANCIES, CONTROLS I AVITUALLAMENTS

CONTROL PUNT KM HORA TANCAMENT
1-S. Miquel Castelladral 11’800 20’15  Control/ Avituallament
2-S. Fe Valldeperes 20’300 22’30  Control/ Avituallament
3-S. Esteve Pujol de Planés 30’600 01’15  Control/ Avituallament
S.Joan. Montdarn 34’700 Avituallament
4-S. Miquel Fenogedell 38’550 03’30  Control/ Avituallament
5-S.Joan. Degollat 46 05’30  Control/ Avituallament
Puig-Reig 49’750 Avituallament
6-S. Andreu cal Pallot 54’200 07’40  Control/ Avituallament
7-S. Pau de Pinós 62’500 09’55  Control/ Avituallament
8-Coll de Comodoms 72 12’25  Control/ Avituallament
9-S. Maria de Cornet 76’750 13’40  Control/ Avituallament
Navàs 83’500 15’30          Arribada

MOLT IMPORTANT:

 Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

INSCRIPCIÓ I PREU

ANTICIPADES:

A partir del dia 21 de Març i fins  el 8 de Maig, reservant la primera setmana als participants federats.  Caldrà fer la inscripció al següent lloc web: http://cen.navas.cat/  amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL; o bé fent la preinscipció des-de el mateix web i l'ingrés posterior a qualsevol dels comptes que teniu a continuació:

BANC  SABADEL:  ES17  0081 1874  5700  0602  8212
“LA CAIXA”:  ES75  2100  0381  1401  0012  8402

PREU FEDERATS: 23€. amb llicència de la FEEC de l’any en curs i per als participants amb llicències d’altres federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En el moment de recollir el full de ruta-dorsal caldrà mostrar el resguard de l’ingrés de l’entitat bancària i/o el correu de confirmació d’inscripció, el D.N.I. i el carnet de federat de

l’any en curs.

NO FEDERATS: 30€ . Inclou la llicència temporal de la FEEC vàlida per la durada de la Marxa. Caldrà mostrar el resguard de l’ingrés de l’entitat bancària i/o el correu de confirmació d’inscripció al recollir el full de ruta-dorsal.

MATEIX DIA DE LA MARXA al lloc de sortida:

PREU FEDERATS: 30€. Caldrà mostrar el DNI i el carnet de federat de l’any en curs.
NO FEDERATS: 37 €. Inclou la llicència temporal de la FEEC vàlida per la durada de la Marxa.

Els socis del CE Navàs tindran un descompte de 5€.

Inscripcions limitades a 500 participants.

 De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades pel participant en la inscripció seran tractades per el Centre Excursiónista de Navàs amb la finalitat de gestionar les inscripcions i classificacions de la Marxa Romànica de Resistència de Navàs, així com per mantenir-lo informat de les properes edicions d'aquesta activitat. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació i cancel•lació mitjançant comunicació escrita adreçada al Centre Excursionista de Navàs, Carretera de Berga, 81, 08670 Navàs. Així mateix i d'acord als interessos promocionals de la Marxa Romànica (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la seva imatge.

CLASSIFICACIÓ

Tots els participants que inverteixin menys de 22 hores 30 minuts  en la realització de tot el recorregut i no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats.

Només puntuaran per la Copa Catalana de Caminades de Resistència els participants que estiguin en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs.

 Les classificacións serán publicades la web del CE Navàs.

DESQUALIFICACIONS

Serà motiu de desqualificació:

No segellar el full de ruta-dorsal en tots els controls.

La pèrdua del full de ruta-dorsal.

No fer la totalitat del recorregut a peu.

Superar l’hora límit d’arribada.

Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista.

SEGURETAT

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb amisores i aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

ALTRES NORMATIVES

 Es obligatori portar un bidó, , ampolla, etc… L’organització no donarà gots de plàstic pel subministrament de líquids.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portint elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.

DISPOSICIONS FINALS

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

NOTES

 En cas d’abandonar us preguem que intenteu fer-ho a Sant Joan de Montdarn (Km. 34.7) o a Puig-reig (Km. 49’750).

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la Marxa.

El diumenge, de 9 a 1, hi haurà servei de massatgistes a càrrec de l’Escola Ferlo de Manresa.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent. Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

Recomanem que cadascú es porti el seu propi vas, per tal de no generar més deixalles.

QUE TINGUEU UNA BONA MARXA!!!

NomPoblació
JOSEP PLANAS VILÀSALLENT
JORDI PLARROMANI VILABERGA
ISAAC AMBRÒS CASTAÑÉGIRONELLA
ROGER ESPINOSA SANTCLIMENTSCASSERRES
OSWALDO GARCIA PEDRAGOSSALLENT
ROGER SALAT MIRETIGUALADA
JOSEP CANIVELL VILLARANMANRESA
MIQUEL PUIG ALMAGROMANRESA
LLUÍS VILÀ MUMBRÚNAVÀS
CARLES SANT OBIOLSCASSERRES
PERE GUITART PARERANAVÀS
JORDI AYMERICH CASASBERGA
EDUARD FRIAS MARTÍNEZNAVÀS
LUIS ANTONIO GARCIA ESCRIBANO - Farà ULTRAROMÀNICAMONISTROL MONTSERRAT
LLORENÇ ROVIRA BERENGUERASSANTA MARIA D'OLÓ
JOAN MANEL GARCIA GARCIASANT VICENÇ DE CASTELLET
DAVID VALLEJO FLORESMANRESA
FRANCISCO SAEZ PEREZSURIA
CARLES PICADO CANOPUIG-REIG
JOAN VILANA DÍAZ
JOSEP PONS COLELLPRATS DE LLUÇANÈS
LAIA TORRES JUNCADELLANAVÀS
OSCAR PUNTI FIESTAS - Farà ULTRAROMÀNICAVACARISSES
MARC CASTRO MORALES - Farà ULTRAROMÀNICAELS HOSTALETS DE BALENYÀ
NURIA BERMUDEZ PELAEZ - Farà ULTRAROMÀNICACENTELLES
GUSTAVO COSTELL MONTEROCERDANYOLA DEL VALLES
CARLES JULIÀN AGENTÉARINSAL
MARTA PRAT LLORENS
ANDRES REHM
RAMON RIBERA ESPELTPUIG-REIG
ROGER COMELLAS ESPELTPUIG-REIG
CARME VILADOMAT CORREDERANAVÀS
RAMON RIU PALAUMANRESA
JOSEP MARIA SALICRÚ MUNTANERPALAFOLLS
JOAN SOLER ESPARBE - Farà ULTRAROMÀNICABERGA
MARTÍ CASTANYER SOLERNAVÀS
JUAN JOSE PARRA TORRESBARCELONA
MIGUEL ANGEL EXPOSITO APARICIOSANT JOAN DESPI
ANDREU VILLAR ROSANAVÀS
JOSEP VILALTA MONTORISAGÀS
YERAY VILLAR PIEDRANAVÀS
ROGER OLLÉ BALLÚSCASSERRES
JORDI FABREGA SIMONAVÀS
FRANCESC JORDANA SABATACASSERRES
DAVID RODOREDA SALANAVAS
MONTSE PONT BANCELLSAGAS
JOAN DAVID XANDRI MONTOYANAVÀS
PEDRO SERRANO CAROSANT FRUITOS DE BAGES
DAVID CARRASCO VILCHESMANRESA
RAFAEL GARCÍA MIRÓCERDANYOLA DEL VALLÈS
JOSEP SANCHEZ ROLANCERDANYOLA DEL VALLES
RAMON ROVIRA OLIVAL'AMETLLA DE MEROLA
JOSEP CASTAÑE CASADEMUNTNAVÀS
YOLANDA MARTINEZ ORTEGAMANRESA
MARTA PRAT CARRIÓMANRESA
ALEX BATLLÓ LÓPEZ
XAVIER MASRAMON MUNTADASORISTA
MONTSERRAT CODINANAVÀS
MARTI CAMPS GONZALEZPUIG-REIG
ROBERT MONROS VILALTAAVINYÓ
FRANC CABO PATON - Farà ULTRAROMÀNICABERGA
LORD PINTÓ RIUNAVÀS
PEP GARCIA MARTINEZNAVÀS
JOSE MIGUEL GONZALEZ PARRABARCELONA
MOISÈS PONS FORNELLBERGA
MARTA CASÒLIVA ISERNBERGA
DAVID TRAVESET MAESTROGIRONELLA
EFREN PARERA COMABERGA
ÀLEX RODRÍGUEZ VILELLANAVÀS
JORDI MARTÍ MALEBERGA
JAUME CANCIO CORDOBESNAVÀS
XAVIER PERALBA MIGUELABERGA
JORDI COMPAÑO CAPELLANAVÀS
ANTONI BADIA MUNIENTEEL PRAT DE LLOBREGAT
MARC CRIBILLÉS PÉREZGIRONELLA
ROGER CARTES GODOYNAVÀS
EDGAR MANZANO PERARNAUBERGA
FRANCISCO OSUNA MOYA
FRANCESC CALVO RIERABIGUES I RIELLS
JOAN RODRIGUEZ VALLSBIGUES I RIELLS
ANTONIO GALLEGO BALLESTEROSNAVAS
ANTONIA RODRIGUEZ MARTINEZSURIA
DAVID AVILA DOMINGOSURIA
JOSE ABARDIA CAMPOSBALSARENY
ALFRED ARANEGACERCS
JOSEP GISBERT IGLESIASNAVÀS
VALENTÍN DE LA CERDA CISTERNESSANTA COLOMA DE GRAMENET
DAVID LEIVA ROLDANVILADECANS
EDUARD FERRER IGLESIASNAVÀS
XAVI VILA CASTAÑENAVAS
JORDI BATLLE RUIZMAÇANET DE CABRENYS
CRISTINA PORTET VILARNAVAS
JORDI FONTQUERNIBERGA
MIQUEL ALTARRIBA ROCANAVÀS
JOAN BELTRAN PEREZSENTMENAT
JAUME REQUENA BARBAMANRESA
XAVIER BARRADO VIRGILIST PERE DE RIBES
MANEL PULIDO PEDRAZASANT PERE DE RIBES
JOSEP GUARDIA OLIVERASPRATS DE LLUÇANES
IVAN JUNYENT I CAPDEVILATOUS
ANNA VENTURA SELLÉSOLVAN
JOSEP FRANCO MASCARÓMANRESA
CARME FOSSAS ESPADAMATARO
MARC ROS VIÑASPUIG-REIG
MARTA CASALS CASALSLA POBLA DE LILLET
ELVIRA MARIN BALLONGAGIRONELLA
NÚRIA CABELLO VIDAL
RAFA CARMONA HERRERANAVAS
SEBASTIÀ FONT RIFÀNAVÀS
DAVID CUSSA MOLLONBERGA
MOISÈS PELLICER CALATRAVAMANRESA
VENTURA TAMAYO TOSCANOSANTPEDOR
MINERVA DOMINGO PADILLA
JOSEP DOMINGO LAZARO
ANTONI SUADES GONZALEZNAVÀS
JOSE ANTONIO TORRADO PEREZGRANOLLERS
MARIA GLORIA CASTELLO GILNAVAS
JOAN MIQUEL LABRADOR MATÍASMATARÓ
OSCAR MUROS SANCHEZ
JOSEP ANTONI PARRA VILADOMS
MARCOS VERA GUARNIDOBLANES
VÍCTOR DOMINGUES ENES - Farà ULTRAROMÀNICAESCALDES ENGORDANY
JAUME CUSSÀ
JAUME BADIA PONSAVIÀ
ERNEST SUÑOL VALLSNAVÀS
SÍLVIA VILALTA SERIOLSNAVÀS
JORDI ALAMANY CORSELLASCANILLO
MARINA OBRADORS CANALSNAVÀS
ILDEFONS ROLDAN DE LA CORTESANT FRUITOS DE BAGES
ROGER MILL VALLAVINYO
RAMON CORTINA SUBIRANASANT QUIRZE DEL VALLES
DAVID PUIGDELLIVOL FERNANDEZMANRESA
DAVID BARAT DEL POZOBERGA
MARC AYMERICH CASASBERGA
CRISTINA ROTXÉS AMBRÒSNAVÀS
XAVIER FELIP ARROYOSABADELL
ALTAGRACIA URIBE MARTÍNEZMANRESA
SAMUEL ROMERO BESSANAVÀS
XAVIER TORRIJOS GARCIASANTA PERPÈTUA DE MOGODA
MONTSERRAT TOR FIGOLSAVIÀ
ORIOL CENDRA PEYPOCHNAVÀS
ORIOL FELIU GALANTE
LLUÍS MARTÍNEZ RAMÍREZBARCELONA
JAUME MOLIST ALTARRIBASALLENT
JOAN LLOPART BELLOCIGUALADA
JOAN CURRIUSANT FELIU DE LLOBREGAT
ENRIQUE BLANCO SOTERASBARCELONA
RAMON FERNANDEZ SAMIBERGA
MOISÈS SATÓ PLANABERGA
RAFAEL SABATA I BARREDAPUIG-REIG
FRANCISCO JOSE DEL CABO ALUMBLANES
JACINTO GONZALEZ BERMUDEZBERGA
ALBERT VALVERDE AGUADAOLIANA
JAVIER ROJAS FUENTESPALAFOLLS
SERGIO MESAS ALBACANOVELLAS
RAUL MESAS ALBACANOVELLAS
JOSE LACHICA CABEZASCANOVELLES
EDUARDO SANZ SANTANOSANTA PERPETUA DE MOGODA
OSCAR MARQUEZ LLURBAREUS
XAVI BALLESTERONAVÀS
JORDI CELMA BLASTAGAMANENT
ANTONI DANSA PIJOANGRANOLLERS
EDUARD ABADIASSANTA CREU JOTGLARS
JUAN LUIS PIRIS CENTENOCANOVELLES
JOAN MARÍN ALVAREZBARCELONA
DANIEL LASALLE BORRÁSESPLUGUES DE LLOBREGAT
BLAS SAMA MUÑOZMOLLET DEL VALLES
JOAN MANEL JODAR GRIFULGIRONELLA
EDUARD PLAGIRONELLA
CRISTIAN PÉREZ GÓMEZPUIG-REIG
MANEL RODRIGUEZ LOPEZ
JULIO MÍNGUEZ MORENOTERRASSA
LAURA MARTINEZSALLENT
MIQUEL ESTRUCH CAPDEVILASALLENT
ANTONIO-GEMAN SALCEDA SANCHEZTERRASSA
FERRAN ESCRIGAS BADALCALDES DE MONTBUI
ALEIX SELLESBARCELONA
JOSE ALVAREZ - Farà ULTRAROMÀNICAPARETS DEL VALLES
JAVI BORRAS MARQUESTIVENYS
ANNA PLA MOROGUISSONA
DAVID SOLÀ PRATCASSERRES
MARC NOVIO TREMPNAVÀS
JORDI XAUS RAFIGIRONA
PERE GARCIA CALVERASPUIG-REIG
JOSEP OBRADORS SELLARÉSNAVÀS
ORIOL SIBILA VIDALSANT CUGAT DEL VALLÉS
RAMONA BADIA SUBIRANANAVÀS
CARME IGLESIAS PERANAVÀS
ISAAC CASTIÑEIRA ALEMANYNAVÀS
JOSEP VIVÓ PÉREZBARCELONA
IGNASI CASAS I PRADASSANT ANDREU DE LA BARCA
JAUME CREUS VANTOLRASOLSONA
MIQUEL SERRANO SERRABERGA
JAUME AMIEL PICOLASABADELL
FRANCESC AGUILAR CELDRANTARRAGONA
ANGEL GARCIA MIRANDATERRASSA
ERNEST PARCERISA ROSELLPUIG-REIG
LAURA DOMINGO PEÑAFIEL
ROGER VIVES FONT
MONTSE BERENGUER SAFONTPUIG-REIG
XAVIER CAPDEVILA CARRERAPUIG-REIG
VICTOR PUIG PALOMERASDARNIUS
JOSE MARTINEZ SANCHEZNAVARCLES
JOSEP OLIVARES MORENOGUARDIOLA DE BERGUEDA
MIQUEL BOADA ARTIGASL'ESTARTIT
FERMÍ BERNARDO I PÉREZEL PLA DE SANTA MARIA
XAVIER COTSTÀRREGA
MARGARITA ÀLVAREZ I MARTÍPARETS DEL VALLÉS
JORDI DOMÈNECH I LOZANOPARETS DEL VALLÈS
JOAN BADIA CORTINABERGA
PEP SERRAT MÁRQUEZGIRONA
JUAN CARLOS PEÑA ASTORGABARCELONA
ALBERT RUIZ AGUILALLANÇA
QUIQUE AGUILAR MAYORDOMOVILANOVA I LA GELTRU
PEDRO BONÍAS TRUJILLOSANT BOI DE LLOBREGAT
DAVID OVEJERO FOMBUENA
SERGI PLANA RUIZBERGA
JOSEP M FALIP PURGIMONTÀRREGA
JOAN ALBOS BARBARROJABARCELONA
JESUS BAYO RIVERAVILADECANS
DANIEL BORRULL DALITEL PRAT DE LLOBREGAT
MERITXELL ESCALÉ BESASANT CUGAT DEL VALLÈS
FERRAN BESAPUIG-REIG
RAMON ESCALEPUIG-REIG
XAVIER SANS CORDOMISANGT CUGAT DEL VALLES
MARCOS HERNANDEZ FLORES
JUAN PAREDES TORREDEMERTSANTA PERPETUA MOGODA
JORDI OLIVERAS GONZALEZMANRESA
SANTI GIRVENT GOMBAUPRATS DE LLUÇANÈS
ESTHER DOMENECHSABADELL
DANIEL TORREJÓN GARCIAPOLINYÀ
ANTONI CALLEN
EMILIA RAMOS GINERCORBERA DE LLOBREGAT
ESTHER CUELLARFONOLLOSA
ALEJANDRO BEREA CASTEJÓNBARCELONA
JOAN MONTANÉ DELNOEUFCOURTSEGUDET
VICENÇ SIMON BISCARRISANT VICENÇ DELS HORTS
MARTÍ SIMON AYMERICHSANT VICENÇ DELS HORTS
MIGUEL LEIVA GARZONSANTACOLOMA DE GRAMENET
EDUARD BARTRINA I COMALATBARBERÀ DEL VALLÈS
ANTONI CARO FARREMANRESA
JOSEP PARERA TRASERRAPUIG-REIG
FULGENCIO FORT CABEZOSBADALONA
GERARD TEIXIDOR PUJOLSGIRONELLA
ANTONIO ORTIZ LUQUESANT CUGAT DEL VALLES
MARC SERRA ROMEROBALENYÀ
FELIPE GUERRERO MONLEÓNBARCELONA
LARA PELLEJÀ JOSASANT SADURNÍ D'ANOIA
CARLES SIMARRO HABASANT SADURNÍ D'ANOIA
PAQUI BELTRAN BERNADICHSANT JOAN DE VILATORRADA
DAVID MIGUEL SUAREZSANT CARLES DE LA RÀPITA
QUIM LATRAS ESTEFANELL
ORIOL GUIM MARZOCORBERA DE LLOBREGAT
MARINA GONZÁLEZ RAVENTÓSCORBERA DE LLOBREGAT
JOAQUIM GONZÁLEZ RAVENTÓSSALLENT
AGUSTÍ BARRERA COROMINASNAVÀS
SARA CORTINA MARTÍNNAVÀS
ESTEVE GAONA SANZSANT FRUITÓS DE BAGES
GEMMA VILAJOSANA ESPÍNMANRESA
JOSEP MARIA MONTANÉ SALUD
ISMAEL PERAIREBERGA
XAVIER CARÓS DE LA CRUZBARCELONA
JUAN ANTONIO LORENTE RUBIOBARCELONA
JOSEP GUASCH TORRESBARCELONA
JOSEP MARIA TOMÀS FERRÉREUS
PERE ARTIGAS GUTIERREZBAGÀ
DAVID GARCIA GERMAN - Farà ULTRAROMÀNICAMANRESA
JOSEP ESQUIUSGIRONELLA
JUAN ANTONIO TERREROS GINZOTERRASSA
DAVID DOMINGO CASANELLASALELLA
OLIVER GORDILLO ALVARÍNSANTA COLOMA DE CERVELLÓ
DANIEL PEDREIRA AGUILARBARCELONA
MIQUEL NOGUESTERRASSA
BENJAMIN ALIAGA OCHANDIOBARCELONA
JOSÉ LUIS CASBASBARCELONA
FRANCESC VALLE ROMÀNMANRESA
JOSEP ANTONI GARCIA RUBIOTERRASSA
JOSEP Mª LLONC SABATERBARCELONA
JOAN PALLEJÀ ELIASBARCELONA
RAMON BATLLE RIUSARENYS DE MAR