Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romànica en BTT 2014

11 maig 2014@7:30 - 18:30

flyer_davant_2014_FINAL

INSCRIPCIONS OBERTES

TORNA EL TRENCACAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

El dia 11 de Maig a les 7:30 del matí i a Navàs , arranca la tercera adició  de la “La Romànica en BTT”.

La Romànica en BTT és la variant amb bicicleta de muntanya de la reconeguda Marxa Romànica de Resistència a peu que, organitzada pel CEN, es celebra a Navàs des de fa 27 anys.

Ara, fruit de la voluntat de tots els ciclistes del poble i amb el suport del Centre Excursionista i del Club Ciclista Alta Llobregat Pla i Baixada, us convidem a fer La Romànica d’una forma diferent: sobre la vostra bicicleta de muntanya.

És la nostra motivació i la nostra il·lusió de fer de La Romànica en Btt una de les marxes de resistència més importants de la Catalunya Central fonamentat en la seva duresa física i en la seva vesant paisatgística i cultural doncs el seu recorregut enllaça una gran quantitat d’ermites del nostre romànic català seguint pistes i corriols poc concorreguts. No esmerçarem esforços perquè cada participant desitgi tornar l’any següent.

El recorregut circular és d’uns 100 Km senyalitzats amb un desnivell positiu acumulat de 2700 mts entre unes cotes de 350m i 770m d’alçada  i és, en gran part, el mateix que el de la marxa a peu que a la seva vegada coincideix amb el traçat del GR-176 bifurcant-se en trams de curta distància per raons de seguretat pels ciclistes.

Per aquesta tercera edició s’han fet petites modificacions respecte l’edició anterior sempre per millorar la seguretat dels participants i l’atractiu de la pròpia marxa. La més significativa afecta a la data de celebració i que ara coincideix amb el mateix cap de setmana de La Romànica a Peu. Agrupant les dues marxes creiem que li augmentem el ressò i l’atractiu de la prova. L’altra novetat notòria és que per primer cop la Sortida i l’Arribada d’ambdues proves es farà al Passeig Ramón Vall, artèria principal per l’oci i l’esplai dels navassencs integrant així l’esdeveniment en la vida social del poble.

La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta a majors de 16 anys, però sobretot enfocada a bikers amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Cal valorar bé la vostra preparació per afrontar-la amb garanties. !!. La llarga distància, el seu desnivell positiu acumulats però, sobretot, el seu perfil dentat amb pujades i baixades constants i tècniques fa que no sigui un repte apte per a tothom.

Però per si algú encara li sembla poc i no en té prou, per primera vegada donem la opció a apuntar-se a la ULTRAROMANICA. El repte és senzill d’explicar i gegantí d’aconseguir: Completar en els temps marcats per l’organització La Romànica a Peu i La Romànica en Btt. Hi haurà cap valent que superi el repte?. Segur que sí.

Que tingueu una Bona Marxa i sobretot no us feu mal!!

 

Detalls

Data:
11 maig 2014
Hora:
7:30 - 18:30
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat/event/la-romanica-en-btt-2014/

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs – C.C. Alt Llobregat Pla i Baixada – Amics Btt del Cap de Setmana

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 161


REGLAMENT I NORMATIVA

1.     La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta als majors de 16 anys amb una bona condició física i experiència en marxes.

2.     La marxa consta de 100Km senyalitzats seguint, majoritàriament, les marques blanques i vermelles del GR 176 reforçades cinta de plàstic cada 150/200mts i amb senyals amb fletxes i passos barrats i de color blau i vermell respectivament  sobre fons blanc.

3.     L'organitzador es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la prova en cas de força major, prioritzant sempre la seguretat i el benestar dels participants.

4.     La dades bàsiques de la sortida són:

a.   Població:Navàs

b.   Dia:        Diumenge dia 11 de Maig

c.   Hora:      7:30 del matí

d.   Lloc:      Zona Nord del Passeig Ramon Vall, davant el Club D’avis

5.     Per participar és imprescindible la presentació de la llicència federativa de ciclisme de l'any en curs (2014). En cas de no disposar de la mateixa, s’haurà de subscriure OBLIGATORIAMENT la llicencia de dia , vàlida pel dia de la marxa exclusivament.

6.     En el moment de recollir el dorsal s’haurà DE PRESENTAR OBLIGATÒRIAMENT LA LLICÈNCIA FEDERATIVA I EL D.N.I i la fulla impresa i signada de l’acceptació de la normativa de la marxa.

7.     El termini de presentació d'inscripcions finalitza a les 24:00 hores del dia 8 de Maig. L’organitzador es reserva el dret de tancar les inscripcions abans si el nombre d'inscrits arriba als 350.

8.     Els menors d’edat caldrà que complimentin l’autorització paterna durant el procés d’inscripció.

9.     Per participar és obligatori l'ús de casc homologat.

10.Els participants podran recollir els seus dorsals el dissabte 10 de Maig de 15:00 a 18:00 de la tarda i el diumenge 11 de Maig de les 6:30 a les 7:15 al Passeig de Ramon Vall lloc de la sortida.

11.Els dorsals s’han de fixar d’una forma visible a la part davantera de la bicicleta i no es podran retirar en tot el recorregut de la marxa. El fet de passar per un control sense el dorsal podrà comportar la desqualificació automàtica del participant. L’organitzador facilitarà material per subjectar el dorsal a la bicicleta.

12.La inscripció dona dret a dorsal, diploma d’arribada, bossa amb regals, tiquet de dinar, sorteigs que es puguin fer i a utilitzar els diferents avituallaments que l'organització distribuirà al llarg dels recorreguts. Tanmateix a l’arribada l’organització proveirà als participants amb un àpat de botifarra amb pa, patates chips i beguda.

13.L’organització proveirà als participants amb servei de manega per netejar la bicicleta i servei de dutxes al finalitzar la Marxa. El lloc serà degudament indicat el dia de la marxa.

14.Tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per la organització. Els participants estan obligats a sortir del i a arribar al punt habilitat per l’organitzador i per tant, a passar pel control de sortida i arribada respectivament. Tanmateix estan oblidats a seguir en tot moment el traçat senyalitzat i a facilitar el seu número de dorsal als controls de pas establerts al llarg del recorregut. L’ incompliment d'aquest precepte provocarà la pèrdua de tots els  drets.

15.L’organització establirà els següents punts d’avituallament i controls de pas:

1.   Sant Miquel de Castelladral. Km 13. Avituallament líquid

Horari màxim de pas: 9:00

2.   Santa Fe de Valldeperes. Km 23. Avituallament sòlid i líquid

Horari màxim de pas: 10:10

3.   Sant Joan de Mondarn. Km 40. Avituallament líquid.

Horari màxim de pas: 11:55

4.   El Roseret. Km 48. Avituallament sòlid i líquid

Horari màxim de pas: 12:50

5.   Puig-reig. Km 61. Avituallament sòlid i líquid.

Horari màxim de pas: 14:17

6.   Sant Pau de Pinós. Km 73. Avituallament sòlid i líquid.

Horari màxim de pas: 15:39

7.   Coll de Comadons. Km 85. Avituallament líquid

Horari màxim de pas: 17:00

8.   Santa Maria de Cornet. Km 89. Avituallament Sòlid.

Horari màxim de pas: 17:26

16.L'hora de tancament del control a l'arribada queda fixada a les 18h 30min (equivalent a realitzar la marxa a una velocitat constant de 9 km/h).

17.Tot participant que circuli per els controls horaris més tard de les hores màximes indicades a dalt, serà comminat a abandonar i serà traslladat fins a la línia d’arribada.

18.L’equip escombra de l’organitzador sortirà darrera l’últim corredor a un ritme equivalent a una velocitat constant de 9Km/h i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organitzador. 

19.L’organitzador no es fa responsable dels participants que, passant pels controls horaris més tard de les hores màximes indicades, no vulguin abandonar i ser traslladats a la línea d’arribada.

20.En cas d’abandonar la pedalada és obligatori comunicar-ho a l’organitzador en qualsevol dels controls i avituallaments.

21.Cal recordar en tot moment que la marxa és oberta al transit rodat i que per tant els participants estan obligats a respectar escrupolosament el Codi de la Circulació sempre i principalment en els trams asfaltats i en les travesses de carreteres i carrers del poble a la sortida i a l’arribada. Així mateix estan obligats a respectar i obeir totes les indicacions dels membres de l’Ordre Públic, Protecció Civil i de l’organització. En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments dels membres de l’Ordre Públic, Protecció Civil i de l’organitzador.

22.L’organitzador no es fa responsable dels accidents o danys (tant personals com mecànics) que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

23.L’organitzador no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

24.Així mateix l’organitzador no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

25.Exigim als participants que siguin molt i molt respectuosos amb la natura i els altres participants. Demanem que no deixin en el camí cap resta de material inorgànic com embalatges de barretes i líquids energètics i que els dipositin als contenidors de brossa que trobaran a tots els control i avituallaments.

26.El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la pedalada, si bé l’organitzador podrà suspendre-la abans de sortir cap participant. En cas de suspensió, l'organitzador no retornarà l'import de les inscripcions però lliurarà als participants tots els regals que els hi corresponen.

27.L’organitzador no retornarà l'import als inscrits que, per qualsevol causa i havent efectuat anticipadament el pagament de la inscripció, no puguin córrer la prova el dia 8 de Juliol. S’estudiaran i resoldran individualment els casos excepcionals.

28.L'organitzador no habilitarà espais específics per aparcament de vehicles. Tot i així en la web de la marxa es donaran indicacions dels indrets del poble on es pugui aparcar.

29.Les dades d’inscripció, nom, adreça, població, dni, federat, data naixement i e-mail, s’incorporaran en una base de dades propietat del CEN per al seu tractament i explotació en properes edicions de la pedalada. Si hi teniu algun inconvenient, comuniqueu-ho per escrit al CEN.

30.Si per un moment perdeu les senyals, es recomana tornar un xic enrere immediatament posant molta atenció a que sigui per on veníeu; no hi perdreu gaire temps i podreu salvar la vostra pedalada.

31.L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova, sempre d’acord amb la Federació Catalana de Ciclisme.

32.El fet d'inscriure's, implica l'acceptació de tots els punts d'aquest reglament. L’incompliment per part dels participants d'alguna de les normes establertes suposarà la seva desqualificació automàtica.


NomPoblació
JOSEP RODRIGUEZ RAGUESST.VICENÇ
JOAN CAPSADA FERNNADEZMANRESA
JOSEP PLA LLORENSST MARTÍ DE TORROELLA
PERE JUNYENT MORALESSANT MARTI DE TORRUELLA
PEP GARCIA MARTINEZNAVÀS
MARCOS BAUTISTA ALCOCEBAST. JOAN DE VILATORRADA
JOAN BELTRANSENTMENAT
JOAN RODRIGUEZ VALLSBIGUES I RIELLS
FRANCESC CALVO RIERABIGUES I RIELLS
XEVI FERRER CORCHEROST. FRUITOS DE BAGES
OSCAR CID CONQUESCALDERS
RAMON COMELLA MASNAVÀS
JOSEP SABAT GENOVESST. FRUITOS DE BAGES
MARC ELIAS SANLLEYPALÀ SOLITÀ I PLEGAMANS
JORDI SOLANO TORNERBERGA
ABEL MORA LIZANANAVÀS
MANUEL TORRECILLAS GUERREROBALSARENY
JAIME REQUENA BARBAMANRASA
DAVID LOPEZ RUIZNAVAS
LLUIS CAPSADA FERNANDEZSANT FRUITÓS DE BAGES
JOSE LUIS PEREZ TORRESGUISSONA
JOAN SOLER ESPARBE - Farà ULTRAROMÀNICABERGA
FRANC CABO PATON - Farà ULTRAROMÀNICABERGA
VÍCTOR DOMINGUES ENES - Farà ULTRAROMÀNICAESCALDES ENGORDANY
DAVID GARCIA GERMAN - Farà ULTRAROMÀNICAMANRESA
JOSEP RIBERA CORNELLÀGIRONELLA
JORDI SAMPONS COLOMSURIA
ABEL MENDEZ MARZOSANT VICENÇ DELS HORTS
ARNAU PUIG BATLLONAVAS
SERGIO CABALLERO RIVERANAVÀS
DAVID POZO SAMPIETROTERRASSA
CARLES BRAUT TEIXIDOPOBLE
DAVID PEÑABERGA
RAUL ABARDIA GRANADOSSANTVI
FRANCISCO MARTÍNEZ GARCÍASANT SALVADOR DE GUARDIOLA
FRANCESC FERRER PÉREZVILANOVA DEL CAMÍ
XAVIER TORRADES SABATA
RAMON CARRERAS PORREDONMANRESA
DAVID AVELLANA COMELLASMANRESA
GERARD TORRENS CASALSGUARDIOLA DE BERGUEDÀ
DAVID CANYADO DOMENECHCASTELLNOU DE BAGES
JORDI RIAL COMELLAS
FRANCESC LLORENS
JOAN AMADEU GILI NOGUERAARTESA DE SEGRE
JOSEP GARRIGA ARÉVALOMANRESA
ERIC OLIVÉ
GUILLEM PUJOLS MASFERRERSANTA MARIA DE MERLES
IVAN SIMONREUS
JORDI CASAS CAÑELLASSANT FRUITOS DE BAGES
JOSEP ITO RIUBERGA
ELISABET BOIX CASTROSANT FRUITÓS DE BAGES
ÀNGEL SOLER JIMÉNEZMANRESA
DIEGO RUIZ JIMENEZMANRESA
JACINT FRANCH GENESCÀSÚRIA
ALBERT VALVERDE I RODRÍGUEZMANRESA
ROGER ARGELAGUER MARTINEZMANRESA
JORDI COROMINAS ARIASGIRONELLA
ALBERT CUADROS ÒDENAGUISSONA
JORDI CAPDEVILA CORNELLASPRATS DE LLUÇANÈS
VICTOR GIMENEZ MARTINNAVÀS
RAMON ROSANAS COMASANTA MARIA DE MERLES
CARLES SANCHEZ OSTOSSANT HIPOLIT DE VOLTREGA
MARIO CANTERO ALSINASABADELL
GERMÀ BARROSO I PUJOLSANT JUST DESVERN
CARLES GARCIA PANTRIGONAVÀS
CARLES CASAS CAÑELLASSANT VICENÇ DE CASTELLET
ELOI JORNET NASARRE
JOSEP DOMÈNECH PALAUNAVÀS
ANTONI BORRÀSSABADELL
JOSE MARIA GONZALEZ MARTINVALLIRANA
JOSEP M@ CASAFONT OBIOLSMANRESA
RUBEN GRANE SERRANOBERGA
RAIMON CORRALESESPLUGUES DE LL.
JOAN DIMONI SANCHEZNAVARCLES
JOAN RIBALTA COSTANAVÀS
MAGÍ FRANCESC GRAELLS COLOMERSABADELL
JORDI SANTACANA I GELABERTSANT FRUITÓS DE BAGES
IVAN LOPEZ ULLOASUBIRATS
JAVIER TUR ROSELLOBARCELONA
DAVID ILLANESTORRELLES DE LLOBREGAT
RAMON BOIRA PLANSMANRESA
JORDI CADAFALCH CANOSENTMENAT
RAUL CALLE JIMENEZMANRESA
JORDI OLLÉ JUNCÀTORRELLES DE LLOBREGAT
DANIEL LUQUEHOSPITALET
GABRIEL GANGOLELLS VILÀGIRONELLA
DANIEL OLTRA NAVARROMANRESA
PABLO SANCHEZ JODARMANRESA
ABEL BLANQUE PARCERISASANT VICENÇ DE CASTELLET
JOEL FASIUS MARTINEZMANRESA
MIQUEL CALM CODINA
SERGIO REVERTESANT CUGAT DEL VALLES
JAUME GARCIA MARTÍNSANT JOAN DE VUILATORRADA
MIQUEL IGLESIAS BARBANYBIGUES
SERGI FUSTER BATALLESANT JUST
DAVID ZAFRA QUEROLMANRESA
PEP LEIVAMANRESA
IVAN GUERRA JORQUERANAVAS
XAVI TORREBLANCA UREÑANAVÀS
JOAN JUNCAROLBARCELONA
XAVIER CLUSELLA PUJOLSANTPEDOR
PERE ALMATÓ VILA BRUCHSANTPEDOR
GINES GOMEZ RODRIGUEZSURIA
TONI JANDULA NOGUERA
DAVID NAVÓ PALOMANAVÀS
DAVID GUIXÉ BALLÚSBERGA
CARLES CABALLÉMANRESA
JOSEP LOPEZ PERACAULABONMATI
MARC FLORESSANT VICENÇ DE CASTELLET
GUSTAVO LIGERO MARTINSANT JOAN DE VILATORRADA
FRANCESC SABATA COROMINASNAVÀS
JUANMA ALVAREZ RUIZMANRESA
JOSEP GRANÉ MATAMALAAVIÀ
JOAN ORRIOLS BADIANAVÀS
MARCOS VICTORIO ABAL
TXEMA BOSCH CASTIASST.FRUITÓS DE BAGES
ALBERT VILALTA FOLCRÀBERGA
JOSEP M CASTELLÀ NOGUERANAVÀS
JOSEP DAVINS VALLDAURA
GENIS CABALLOL CARRASCO
JOSEP MARIA SOLER TORRADASTERRASSA
CARLES SANCHEZ CALDERONRUBI
DANIEL SÁNCHEZ MURILLOCUBELLES
JOAN BALLONGA SANTCLIMENTSPUIG-REIG
DAVID LEON ROCASALLENT
JAVIER PASTOR LOPEZNAVAS
JOSE PALOMINO FUENTESNAVARCLES
JOAN SERRA BALLONGAGIRONELLA
LLUIS SOLER ESPARBÉBERGA
JUAN ANTONIO ORTIZ FERNANDEZMANRESA
OSCAR SUAREZ GINESSANT SALVADOR DE GUARDIOLA
SAMUEL PRIEGO RAMIREZMANRESA
DAVID SERRANO LOPEZNAVARCLES
MELCIOR FAJA BELTRANNAVARCLES
LLUIS GRANDIA GRAUSPUIG-REIG
MARTI SEUBA MACIABERGA
GUILLEM TORRES MARTINEZCASTELLGALI
RICARD ANGUERA CAMÓSSANT JUST DESVERN
MARC REIG FORNELLBERGA
ALBERT COMAPOSADA FELIUCASSERRES
MANEL MORÓN PÉREZSANTA COLOMA DE QUERALT
MANEL SANCHEZ LANGASSTA COLOMA DE QUERALT
MARC CUADRAS QUERALTÓSANTA COLOMA DE QUERALT
VÍCTOR VIVANCOS BOLEDAVALLS
JAVIER LÓPEZ GGARCÍASANT JOAN DE VILATORRADA
IGNASI TORRESCASANAGIRONELLA
ÀLEX MARTÍNEZ VIVESVALLS
FERRAN PIÑOT COMELLAS
JAUME POZO SANDEMANRESA
BOI DEU CASASTORRELLES DE LLOBREGAT
MARC TORRAS SIMONARTÉS
JORDI LLUTART SARRÀARTÉS
OSCAR PUNTI FIESTAS - Farà ULTRAROMÀNICAVACARISSES
SERGI ESCRIU MATEUSABADELL
ERIC ESCÀNEZ DIAZBERGA
JORDI SANTMARTI BOATELLAARTÉS
JOSE ALVAREZ - Farà ULTRAROMÀNICAPARETS DEL VALLES
ALEJANDRO PONS SOLEL´HOSPITALET DE LLOBREGAT
SENÉN BACARDIT BERTRANGUISSONA
MARC CASTRO MORALES - Farà ULTRAROMÀNICAELS HOSTALETS DE BALENYÀ
NURIA BERMUDEZ PELAEZ - Farà ULTRAROMÀNICACENTELLES