Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ROMÀNICA MINOR 2019

11 maig 2019@17:00 - 12 maig 2019@14:30

PRESENTACIÓ:

Novament el pròxim 11 de maig del 2019 celebrem La 5a MINOR NAVÀS, una prova de resistència no competitiva que segueix part del recorregut del GR-176  amb sortida de Navàs i arribada a St. Joan de Mondarn amb 34,7 Km.

Ens satisfà la recuperació d’alguns trams d’antics camins que eren ja perduts i han estat acondicionats per a la disputa de la prova.

Creiem que l’objectiu d’aquesta és una bona ocasió per començar a practicar.

Està pensada per anar fent afició i sobretot per anar creant els corredors de resistència del futur.

Podreu anar de punta a punta del municipi de Navàs, i acabar ja de fosc a Sant Joan de Montdarn. Us donarem beguda i fruita a Castelladral i a Sant Esteve del Pujol de Planès. Menjareu un bon entrepà a Valldeperes, i finalment arribareu a Sant Joan on us esperarà un petit piscolabis.

Com veieu de gana i set no en patireu!

Segueix un itinerari mantenint el caràcter dur i alhora atractiu del GR-176 com en els altres recorreguts. Amb la finalitat de fomentar l’esport i promocionar el nostre territori, estem convençuts que mantindrem l’elevat nombre de participants que la marxa ha aconseguit en les darreres edicions.

ES DIPOSARÀ DE TRANSPORT A NAVÀS UN COP FINALITZADA LA PROVA.
AQUEST ES DURÀ A TERMA MITJANÇANT TURISMES ON LA FREQÜÈNCIA DEL MATEIX ANIRÀ EN FUNCIÓ DE L’ARRIBADA DELS PARTICIPANTS I EL CRITERI DE L’ORGANTIZACIÓ PER DAVANT DE TOT.

INSCRIPCIONS:

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 18 de març i es tancarà el dia 10 de maig ambdos inclosos.

Detalls

Inici:
11 maig 2019@17:00
Finalització:
12 maig 2019@14:30
Cost:
15€ - 25€
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 116


AUTORITZACIÓ MENORS

RECORREGUT I PERFIL

ORGANITZACIÓ:

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat mínima per poder participar-hi de 14 anys el dia de la prova.

Els menors de 18 anys a data de la prova estan obligats a lliurar a l’organització una autorització dels pares o tutor legal que s’haurà de presentar en el moment de la recollida del dorsal.

Els menors de 16 anys a data de la prova estan obligats a anar acompanyats d’un adult durant tot el recorregut i el dret d’admissió recaurà a criteri de l’entitat. Si un menor de 16 anys abandona, el seu acompanyant no podrà continuar sota cap circumstància.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los

L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

L'organització es reserva el dret a usar un conductor i vehicle privat per al desplaçament de participants no urgent ni especialitzat en el cas de necessitar atenció mèdica i/o pel seu trasllat d’un control a altre durant el transcurs de la prova.

Tots els participants obtindran un record exclusiu de La Minor Navàs.

ASSEGURANCES –ANIMALS DE COMPANYIA:

Per participar a la prova serà obligatori estar cobert per una assegurança amb la modalitat adequada a la caminada i que només podrà ser:

- Carnet federatiu de muntanya corresponent a l’any en curs.

- Assegurança temporal.

.Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva o temporal.

La participació d’animals de companyia en la prova restarà restringida a criteri i decisió de l’organització.

En cas d’admetre animals de companyia, el propietari/a d’aquest haurà de posseir obligatòriament una assegurança de responsabilitat civil de l’animal, portar-lo lligat amb corretja i proveir-se d’un morrió per si s’escau la seva utilització.

OBLIGACIÓ DEL PARTICIPANT:

Complir la normativa del reglament intern de la caminada.

Tota persona inscrita a la prova ha de tenir els mínims físics i de salut necessaris per realitzar-la quedant sota la seva responsabilitat qualsevol problema físic que es pugui ocasionar.

Disposar dels coneixements i destresa tècnica suficients com per garantir la seva pròpia seguretat en l’entorn i les condicions d’autonomia en les quals es desenvolupa la prova

Els inscrits participen voluntàriament i sota la seva responsabilitat. Per aquest motiu, l'entitat organitzadora, els col·laboradors, els patrocinadors i els altres participants queden lliures de qualsevol responsabilitat civil.

Dur la llicència federativa vigent (si es el càs), acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti en la recollida del dorsal o en qualsevol moment de la prova.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

En cas d’una incidència que hagi observat comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon d’emergència que consta en el dorsal o al control més proper.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

Transitar amb prudència i segons les normes establertes per pistes i carreteres obertes al trànsit.

Transitar a poc a poc en presència de persones, animals o vehicles.

No provocar alteracions en els processos i en el funcionament natural dels ecosistemes.

No deteriorar els recursos biòtics, geològics, culturals o, en general, el paisatge.

Esquivar o evitar les zones mediambientalment sensibles.

Realitzar les necessitats fisiològiques en els llocs adients o, en tot cas, fora de l’aigua i lluny de llocs de pas o reunió de persones.

No encendre foc ni provocar situacions de risc d’incendi.

No utilitzar o instal·lar cap tipus d’estructura o element que deixi empremta permanent en el medi.

No llençar ni abandonar objectes o residus sòlids o líquids fora dels llocs habilitats expressament per a la recollida d’aquests.

No sortir del recorregut marcat.

Tancar les tanques o fils per bestiar, que em vegi obligat a obrir al seu pas.

Dur sempre el dorsal en un lloc visible a la part frontal del cos perquè l'organització pugui identificar els participants amb claredat en cada un dels controls.

El dorsal és personal i intransferible, per la qual cosa no el cedirà o vendrà a cap altra persona, inclús en el cas que no pugui assistir a la prova. En cas de cedir-lo, pel motiu que sigui, s’avisarà a l’organització, sempre abans de l’inici de la prova, i es farà el canvi de dades corresponents a la nova persona que utilitzarà el dorsal en qüestió.

Accedir a les zones comunes, als avituallaments i a la zona d'arribada amb el dorsal corresponent.

Les persones no acreditades no tindran accés als serveis ni avituallaments

L’organització es reserva el dret a prendre les decisions medicoquirúrgiques que calgui adoptar en cas d’extrema necessitat o d’emergència, i sota la pertinent direcció facultativa. També a usar un conductor i vehicle privat per al desplaçament no urgent ni especialitzat en el cas de necessitar atenció mèdica i/o pel seu trasllat d’un control a altre durant el transcurs de la prova.

Que disposa també del material esportiu i de seguretat exigit per l’organització per el dia de la prova, garantint que aquest es troba en bon estat, que sap utilitzar‐lo adequadament i que el durà damunt seu durant tota la prova.

MATERIAL OBLIGATORI:

- Telèfon personal operatiu amb la bateria carregada al 100% i el número de telèfon de contacte de l’organització, amb el GPS activat i amb un d’aquests programes o similar instal·lats per GEO localitzar: Whatsapp, Telegram o Alpify per ser utilitzats en cas d’emergència.

- Dipòsit per hidratació amb una capacitat de com a mínim un litre. Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

- Jaqueta impermeable.

- Motxilla.

- Llanterna o frontal amb recanvi de bateries.

- Manta tèrmica de 1,4 x 2 m mínim.

- En ser una prova parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat, que serà d'utilització obligatòria en encreuaments i trams de carreteres.

En funció de les previsions meteorològiques que puguin presentar-se el cap de setmana de la prova l’organització per motius de prevenció i/o de seguretat, podrà exigir al participant un extra d’equi- pament obligatori. L'organització es compromet a informar-ne prèviament pels canals habituals i a realitzar-ne el corresponent control abans de la sortida o durant la mateixa.

HORARIS, CONTROLS DE PAS I ABANDONAMENTS:

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 11 de maig, a les 17:00 hores a la part  nord del Passeig Ramón Vall on també hi ha instal·lada la recepció, inscripcions del mateix dia, arribada i informació.

Els participants han d’invertir com a màxim 7:30 hores a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

El dorsal (targeta de ruta) s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Minor Navàs és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”. En qualsevol cas l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin.

L’organització es reserva el dret a decidir el moment més idoni en cas d’abandonament per retornar el participant a la sortida segons la necessitat o no d’emergència de l’afectat i del propi desenvolupament de la cursa. Remarcar que sempre s’usarà un conductor i vehicle privat per al desplaçament no urgent ni especialitzat pel seu trasllat.

L’equip escombra sortirà darrera l’últim participant i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la prova. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada pels aparells telefònics.

Adjuntem quadre d’horaris, distancies, controls i avituallaments:

CONTROL PUNT KM HORA TANCAMENT
1.- St. Miquel Castelladral 11,800 20:15  Control/ Avituallament
2.- Sta. Fe Valldeperes 20,300 22:30  Control/ Avituallament
3.- St. Esteve Pujol de Planés 30,600 01:15  Control/ Avituallament
4.- St. Joan de Montdarn 34,700 02:30  Arribada

INSCRIPCIÓ I PREU ANTICIPADES:

A partir del dia 18 de Març i fins el 10 de maig, reservant la primera setmana als participants federats. Caldrà fer la inscripció al següent lloc web: cen.navas.cat amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL.

PREU GENERAL: 20€. Inclou assegurança vàlida per la durada de la prova.

PREU SOCIS Centre Excursionista Navàs: 15€ . Inclou assegurança vàlida per la durada de la prova.

PREU ÚNIC AL MATEIX DIA A LA SORTIDA: 25€

Inscripcions limitades a 500 participants.

Un cop feta l’inscripció l’organització no retornarà en cap cas l’import. 

 DRETS D'IMATGE I PROTECCIÓ DE DADES:

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa i l’organització podrà utilitzar les seves imatges per motius d’interès propi.

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la integritat personal i familiar i a la pròpia imatge.

L'acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a la realització de fotografies i/o filmacions de la seva persona i dona el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de la cursa, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s'utilitzaran per finalitats diferents a les indicades.

D’acord amb la nova llei del Reglament General de Protecció de dades 2018 RGPD (UE) 2016/679, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors, amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova i la seva promoció; sota la responsabilitat del C.E. Navàs . Podeu exercir el vostre dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C.E. Navàs Crta. De Berga, 81 (08670) NAVÀS.

CLASSIFICACIÓ:

Les classificacions seran publicades la web del CE Navàs.

 DESQUALIFICACIONS:

- Serà motiu de desqualificació:

- No segellar el dorsal (targeta de control) en tots els controls de pas.

- La pèrdua del dorsal (targeta de control).

- No fer la totalitat del recorregut a peu.

- Superar l’hora límit d’arribada.

- Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista i del present reglament.

SEGURETAT

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

El participant autoritza a l’organització a prendre les decisions medicoquirúrgiques que calgui adoptar en cas d’extrema necessitat o d’emergència sempre sota la pertinent direcció facultativa.

Autoritza també a usar un vehicle i conductor privat per al desplaçament no urgent ni especialitzat en el cas de necessitat d’atenció mèdica i/o pel trasllat dels participants d’un control a altre durant el transcurs de la prova.

 ALTRES NORMATIVES:

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Medium Navàs, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant o modificar-ne el seu recorregut en qualsevol moment.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portin elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.

Dipòsit per hidratació amb una capacitat de com a mínim un litre. Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

 DISPOSICIONS FINALS:

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

 NOTES:

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la prova.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent.

Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

El motiu pel qual recomanem que cadascú es porti el seu propi vas és per tal de no generar més deixalles de les totalment necessàries.

 QUE TINGUEU UNA BONA MINOR NAVÀS!!!

NomPoblació
NINA ROMIRA IGLESIASBERGA
XAVI GALIANO TORRABADELLABERGA
AXEL MARTÍN CARNERONAVÀS
JOSEP CATALAN PONSNAVÀS
MONTSE LLADÓNAVÀS
ELISABET GARCIA TOSCASNAVÀS
MATIAS CRESPI GARCIANAVÀS
MARTI RIBALTA DOLADONAVÀS
JOAN RIBALTA COSTANAV…S
IGNASI VILA CORRONSNAV…S
IVAN CAROL VENDRELLAMETLLA DE MEROLA
ABEL COTSCASSERRES
ORIOL RODRÍGUEZ VALLSGIRONELLA
FRANCESC XAVIER VIDAL SELGANAVÀS
SILVIA PADILLA PEREZMOIA
MERITXELL TEJEDOR GRANEROMOIÀ
EUDALD RIU CASALSNAVÀS
DAVID MARTINEZ ALCAZAR
RAMON ROSET MALAGARRIGABALSARENY
GUILLEM SANTASUSANA BERNADAS
JORDI SANTASUSANA SEGARRANAVÀS
JOSEP GABARRÓS RABANEDANAVÀS
ANDREU VILLAR ROSANAVÀS
SILVIA CARNERO RUIZNAVÀS
MERITXELL MARTÍN ROVIRANAVÀS
GEMMA CANALS SARDANSNAVÀS
ESTHER BERNAUS JIMENEZSALLENT
RAQUEL MARQUEZ CARRILLOMANRESA
ALBINA SANZBARCELONA
JORDI MACIÀ-ROSELL BARSCASSERRES
MA ANGELS FARRE COLETASCALDERS
GESSAMINA SERRA CLOTET
ESTEBAN MONJEBARCELONA
ANGEL CASALSBERGA
SUSANA BARRAGANBERGA
MARCEL SUBIRANA FLOTATSNAVÀS
JUDIT RIBALTABALSARENY
JORDI CABALLOL SOLERNAVÀS
DAVID LÓPEZ RUIZNAVÀS
LIDIA CAROLINA SANCHEZ CODINANAVÀS
ROGER ARGEMÍ BATLLÓNAVÀS
PAULINA FISZ
JEANNE CROSCERDANYOLA
MARC VIEITEZORDINO
M.ANGELS NOGUERA PLANASNAVÀS
JOAN PERE CÓRDOBA BLÁZQUEZNAVÀS
ROGER CARTES GODOYNAVÀS
MARINA CASTEJON PEREZMANRESA
JOSEP ANTONI CASTEJÓN MARTÍNEZMANRESA
MARISA BARCO RUBIO
JOSEP ESCUDÉ SERRANAVÀS
FRANCISCO ROMERO MARTINEZMANRESA
MERITXELL OBRADORS BARONSIGUALADA
ANNA PUJOL PAGEROLSVIVER I SERRATEIX
M ROSA PUJOL PAGEROLSVIVER I SERRATEIX
MORA PIFARRÉ MORA PIFARRÉ
MARTA ARMENGOL VILARGIRONELLA
CARME TORT VILAMITJANAMANRESA
ÀURIA IGLESIAS MALAGARRIGASANTPEDOR
JOSEP MARIA GENOVÈS SALACASSERRES
MARIA GRAU SÀMPERANDORRA LA VELLA
PAOLA PRESTIESCALDES ENGORDANY
CARMEN CERVANTES FLORESSANT JOAN DE VILATORRADA
NORBERTO PEREZ PELAEZANYOS
FERRAN BARCO RUBIOMANRESA
DÍDAC BARCO CASTILLOMANRESA
OLGA SANCHEZ MOLEROMANRESA
MÒNICA RIBA SALADAVIC
BORJA OLALLA CLARAMUNTMANRESA
IVAN NOGUERA PLANSVIC
JOAN OLALLA PUJOLNAVÀS
LÍDIA OLALLA PUJOLNAVÀS
RUBEN SERRA CANOBALSARENY
ANNA SALMERÓN SERRABALSARENY
ORIOL HERNANDEZ SALMERÓNSALLENT
DAVID YELAMOS VALVERDESANT JOAN DE VILATORRADA
JOSE ANTONIO YELAMOS OSORIOSANT JOAN DE VILATORRADA
JOAN CODINA DEIGNAVÀS
ISAAC CASTIÑEIRA ALEMANYNAVÀS
SERGI VIÑEGLAS BRUNOMANRESA
MERCÈ CASTAÑO MANZANONAVÀS
ANTONIO CABRERA ESPINOSANAVÀS
PERE ESTAPE ALTAYOMANRESA
ÀNGELS TORREGROSA SÁNCHEZCASTELLGALÍ
CESAR CASADO PÉREZNAVAS
DAVID PIÑOL GARCIAENCAMP
JOSEP OSTA ROTXESNAVAS
ANDREA MARTINEZ CABADASMANRESA
MARTI SELLARES TORRENTALLEMANRESA
EDUARD ORRIOLS PIJUANBALSARENY
MARTA MANUBENS OLIVERASNAVÀS
ESTER ALBERTSANT JULIA DE LORIA
NURIA GUILLEN SOLEYBARCELONA
JORDI MARTINEZ MIROSAMOLLET DEL VALLES
ELOI CARMONAGIRONELLA
DIDI BATLLÓ PEDRALSNAVÀS
PEP SANSA BULLICHCANILLO
LAIA SERAROLS PÉREZ
AIDA PRADAS BERENGUER
FRANCESC FERNANDEZ BARRACHINABALSARENY
ORIOL GARCIA PUIGBÒNAVÀS
ARIADNA GARCIA PUIGBÒNAVÀS
JORDI VILÀ SUÑERGIRONELLA
JOSEP VALLS PONSAVIÀ
JORDI VILÀ POYATOSTERRASSA
MARTÍ LLIMARGAS CASALDÀLIGABALSARENY
JÚLIA FONT TAPIANAVÀS
MÒNICA VILAMÚ MUNTALÀPRATS DE LLUÇANÈS
XAVIER ALÒS CHÁVES
JORDI LOPEZ COSTAMANRESA
JORDI PRAT NOVELLASRODA DE TER
ESTER ARIMANY MUÑOZRODA DE TER
XAVI BOVE SANSESCALDES-ENGORDANY
MAITE MARTINEZ RODRIGUEZSANT JOAN DE VILATORRADA
ROSA MARIA MARTINEZ MARTINEZCALLUS
ANNA GARRIGA SALABERGA