Caminada Popular de Navàs 2015

image_pdfimage_print

caminadapopular-15

CARTELL-CAMINADA-2015(1)Presentació
Sant Tornem-hi, ja són 29 edicions de la Caminada Popular de Navàs, Déu n’hi do! Des de l’any 1992 que el company i membre del CEN. Josep Pintó, és l’encarregat de marcar-nos un camí per l’entorn del nostre poble. Aquest any no podia fallar i ho ha tornat a fer. Gràcies Josep per tots aquests recorreguts que ara intentarem anar recollint i anar-los penjant a la plana web del centre, així tindrem un recull de les caminades populars fetes al llarg d’aquests anys i que seran a l’abast de tothom per a fer-les quan es vulgui. Hem d’aprofitar les noves tecnologies per a donar a conèixer tot aquest patrimoni i que no es perdi.

Si el marcador del recorregut és una peça essencial pel bon funcionament de la caminada, també ho és l’ajuda de tot el voluntariat: fer les inscripcions, fer els controls, coure les botifarres, repartir l’esmorzar, repartir els records, etc… També l’Ajuntament que col·labora. Gràcies a tots vosaltres.
Però la caminada no seria res sense vosaltres, caminadors i caminadores. Tota aquesta feina no serviria de res sense la vostra participació. Per tant moltes gràcies a tots vosaltres, caminadors i caminadores. Bona caminada

Recorregut:
Sortirem en direcció a Balsareny, per la pista de l’antiga via de tren fins al trencall que ens durà a la Rabeia.Travessarem el riu Llobregat , fins arribar a les cases del Pla de Vilamajor. Anirem a trobar la casa del Mas, i per pistes forestals sortirem sobre la casa de cal Brunyoc.

Pujarem una mica i assolirem el punt més alt de la Caminada, la casa dels Hostalets, amb unes bones vistes. Ja de baixada, arribarem fins la casa de l’Abellar de Baix (Pla de Santa Susanna) on farem un esmorzar ben merescut. Agafem després el GR-176 (un tram de la Romànica) fins a Navàs. Haurem caminat uns 15Km.


Descarrega la ruta pel GPS (Wikiloc)
Descarrega el tríptic de la caminada

Desnivell:NewTrackEditing222222222225.GPX

Anteriors edicions