Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romànica edició 2016

14 maig 2016@17:00 - 15 maig 2016@15:30

Arriba la 29a Marxa Romànica de Resistència

El proper dissabte 14 de maig de 2016 s’iniciarà la 29a Marxa Romànica de Resistència, organitzada pel Centre Excursionista Navàs. Es tracta d’una nova cita en el calendari de la XIX Copa Catalana de Caminades de Resistència  de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova, amb 83,5 km de recorregut i 5,300 m de desnivell acumulat, segueix íntegrament el recorregut del sender GR-176, també conegut com a Ruta del Romànic. Una caminada que s’iniciarà el dissabte 14 a les 17h, per acabar el dia següent, després de completar un atractiu itinerari circular,  que ens haurà portat a trepitjar nou municipis   per les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant el màxim d’ermites romàniques. L’interès cultural i excursionista, una vegada més, es donen la mà.

 

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 24 de març. 

Detalls

Inici:
14 maig 2016@17:00
Finalització:
15 maig 2016@15:30
Cost:
23€ - 50€
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat/event/la-romanica-edicio-2016/

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 192


AUTORITZACIÓ DE MENORS

CONTROLS DE PAS

AVITUALLAMENTS

MAPA DE LA RUTA 

PLANOL DE SITUACIÓ MARXA 2016

GRAFIC DE DESNIVELLS

TAULA DE PUNTUACIÓ CCCR-2016

SEGURETAT

REGLAMENT CCCR 2016

 

29a.  MARXA ROMÀNICA

LA MARXA
Segueix el Recorregut del GR-176, consta de 83,5 Km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m. i 771m. d'alçada.

La nostra intenció per ara és continuar consolidant el mateix recorregut i amb el mateix sentit d'orientació. Al cap vespre, cap a la posta de sol i en sortir el dia, cara a llevant. Com ja sabeu, en diem Marxa Romànica perquè hem intentat enllaçar el màxim d'ermites romàniques en el seu recorregut. Cal tenir en compte però que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc.).

També ens satisfà la recuperació d'alguns trams d'antics camins que eren ja perduts.

REGLAMENT

ORGANITZACIÓ:

La 29ª MARXA ROMÀNICA DE RESISTÈNCIA a celebrar els dies 14 i 15 de maig de 2016, és una prova no competitiva de resistència que té per objectiu enllaçar el màxim nombre d’ermites romàniques en el seu recorregut, cal tenir en compte però que no es passa pel peu de totes.

És prova puntuable per a la 19ª Copa Catalana de Caminades de Resistència amb 29 punts, en la que s’estableix una classificació individual i per entitats, basada únicament en la participació.

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat mínima que el  participant tingui els 14 anys a 31 de desembre de l'any de la competició.

Els menors de 18 anys necessitaran obligatòriament una autorització escrita dels pares o tutors legals que  s'haurà de presentar el dia de la prova,  així com anar acompanyats d’un adult durant el recorregut.    Autorització menors Marxa Romànica 2016

 Tots els inscrits rebran a la sortida una samarreta tècnica exclusiva de la Marxa, i els que l’acabin obtindran un record de la Romànica.

L’organització considera que el sol fet d’inscriure’s a la marxa significa que el participant disposa d’un nivell de condició física i salut suficient per afrontar la prova i que, per tant, participa a la marxa sota la seva responsabilitat.

- Obligació del participant:

 Dur la llicència federativa vigent acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

Comunicar al control més proper qualsevol incidència o accident que hagi observat.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

No llençar cap tipus de deixalles.

En cas d’una  incidència comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon que consta a la targeta de pas.

Serà obligatori el següent material per participa a la prova: Reserva d’aigua, móvil, llanterna o frontal i manta tèrmica.

 Els participants han d’invertir com a màxim 22 hores 30 minuts a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

 La targeta de ruta s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Marxa és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el full de ruta-dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”.”. En qualsevol cas l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin.
L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

ITINERARI

És el recorregut del GR-176 de 83’5 km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma de desnivells és de 5.300 metres entre les cotes de 326 a 771 metres.

HORARI DE SORTIDA

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 14 de maig, a les 17h.  a la part  nord del Passeig Ramon Vall  on també hi ha instal·lada la recepció, inscripcions del dia, entrega de dorsals  i informació.

El temps màxim per a poder fer la marxa serà de 22h 30m.

L’equip escombra sortirà darrera l’últim marxador i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb  aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

En ser una caminada parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat,  que serà d'utilització obligatòria en encreuaments, i trams asfaltats.

CUADRE D'HORARIS, DISTANCIES, CONTROLS I AVITUALLAMENTS

CONTROL PUNT KM HORA TANCAMENT
1-S. Miquel Castelladral 11’800 20’15  Control/ Avituallament
2-S. Fe Valldeperes 20’300 22’30  Control/ Avituallament
3-S. Esteve Pujol de Planés 30’600 01’15  Control/ Avituallament
S.Joan. Montdarn 34’700 Avituallament
4-S. Miquel Fenogedell 38’550 03’30  Control/ Avituallament
5-S.Joan. Degollat 46 05’30  Control/ Avituallament
Puig-Reig 49’750 Avituallament
6-S. Andreu cal Pallot 54’200 07’40  Control/ Avituallament
7-S. Pau de Pinós 62’500 09’55  Control/ Avituallament
8-Coll de Comodoms 72 12’25  Control/ Avituallament
9-S. Maria de Cornet 76’750 13’40  Control/ Avituallament
Navàs 83’500 15’30          Arribada

MOLT IMPORTANT:

 Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

INSCRIPCIÓ I PREU

ANTICIPADES:

A partir del dia  23 de Març i fins el 13 de Maig, reservant la primera setmana als participants federats.  Caldrà fer la inscripció al següent lloc web: http://cen.navas.cat/  amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL.

PREU FEDERATS: 28€. amb llicència de la FEEC de l’any en curs i per als participants amb llicències d’altres federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En el moment de recollir el full de ruta-dorsal caldrà mostrar  el correu de confirmació d’inscripció, el D.N.I. i el carnet de federat de l’any en curs.

NO FEDERATS: 35€ . Inclou assegurança  vàlida per la durada de la Marxa. Caldrà mostrar el  correu de confirmació d’inscripció al recollir el full de ruta-dorsal.

Els socis del CE Navàs tindran un descompte de 5€.

MATEIX DIA DE LA MARXA al lloc de sortida:

PREU ÚNIC : 50€

Inscripcions limitades a 500 participants.

Un cop feta l’ inscripció l’organització no retornarà en cap cas l’import. 

 De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades pel participant en la inscripció seran tractades per el Centre Excursionista de Navàs amb la finalitat de gestionar les inscripcions i classificacions de la Marxa Romànica de Resistència de Navàs, així com per mantenir-lo informat de les properes edicions d'aquesta activitat. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació i cancel•lació mitjançant comunicació escrita adreçada al Centre Excursionista de Navàs, Carretera de Berga, 81, 08670 Navàs. Així mateix i d'acord als interessos promocionals de la Marxa Romànica (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la seva imatge.

CLASSIFICACIÓ

Tots els participants que inverteixin menys de 22 hores 30 minuts  en la realització de tot el recorregut i no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats.

Només puntuaran per la Copa Catalana de Caminades de Resistència els participants que estiguin en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs.

 Les classificacions seran publicades la web del CE Navàs.

DESQUALIFICACIONS

Serà motiu de desqualificació:

No segellar el full de ruta-dorsal en tots els controls.

La pèrdua del full de ruta-dorsal.

No fer la totalitat del recorregut a peu.

Superar l’hora límit d’arribada.

Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista.

SEGURETAT

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

ALTRES NORMATIVES

 Es obligatori portar un bidó, , ampolla, etc… L’organització no donarà gots de plàstic pel subministrament de líquids.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portin elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.

DISPOSICIONS FINALS

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

NOTES

 En cas d’abandonar us preguem que intenteu fer-ho a Sant Joan de Montdarn (Km. 34.7) o a Puig-reig (Km. 49’750).

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la Marxa.

El diumenge, de 9 a 13, hi haurà servei de massatgistes a càrrec de l’Escola Ferlo de Manresa.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent. Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

Recomanem que cadascú es porti el seu propi vas, per tal de no generar més deixalles.

QUE TINGUEU UNA BONA MARXA!!!

NomPoblació
JOSEP GISBERTNAVÀS
ANNA M. MARTINEZMANRESA
DAVID MARQUEZ FABREGANAVÀS
MARTI SORIANO ARNALNAVÀS
AITOR SORIANO ARNALNAVÀS
ANNA VILADECANS RODRÍGUEZCAMPDEVANOL
JOAN COROMINAS ISERNSANT JOAN ABADESSES
LLUIS VILÀ MUMBRÚNAVÀS
LLORENÇ ROVIRA BERENGUERASSANTA MARIA D'OLÓ
GUILLEM GALERA LÉGERCAMALLERIA
XAVI PEÑA ALMARZATONA
JORDI FRANCAS BUSQUETSTONA
DAVID NOVIO TREMPNAVÀS
ALBA CAROL VENDRELLNAVÀS
ANTONI SUADES GONZALEZNAVÀS
ALBERT CAROL VENDRELLNAVÀS
INMACULADA RODRIGUEZ VIOQUERIPOLLET
MARC GELONCH VILASANT VICENÇ DE MONTALT
JORDI QUEROL SAN ABDON
MARINA OBRADORS CANALSNAVÀS
ALBERT MARTÍN GRANADOSNAVÀS
LARA PELLEJÀ JOSASANT SADURNÍ D'ANOIA
ALBERT MIRET TORRENS - Farà ULTRAROMÀNICA
LLUÍS IGLESIAS PERANAVÀS
ANTONIETA FONT VALLSNAVÀS
JOSEP FRANCO MASCARÓMANRESA.
ELISABET FRANCOMANRESA
DAVID LEON ROCASALLENT
XAVIER HORNEROS TORRES
JOAN COLL
LAURA MARTÍNEZSALLENT
LAURA PRATSALLENT
JORDI PONS FONTIGUALADA
JOSEP MARIA MARTINEZ GONZALEZNAVÀS
KATE VALL ROVIRANAVÀS
FRANCESC SERRA SELGANAVÀS
MARC SERNAARTÉS
JOAN SUMOYBARCELONA
MIQUEL ALTARRIBA ROCANAVÀS
JOSEP SUADES FUSTÉSANT PERE DE RIBES
EUGENI FALCON PONSTERRASSA
ELISABET ESTRADA I ARMENGOL
HELENA BELTRAN TORRASSALLENT
PEP GARCIA (PEPILLO) - Farà ULTRAROMÀNICANAVÀS
DAVID GARCIA GERMAN - Farà ULTRAROMÀNICAMANRESA
SERGI CANO MIGUELRUBI
ANNA MIGUEL MIGUELRUBI
MARTI CANO RIERARUBI
ALBERT MONTESINOS MARISCOTNAVÀS
ALBA MARTINEZ MARTINEZNAVÀS
ROGER CARTES GODOYNAVÀS
MARIA ANGELS PARIS GARCIASANTPEDOR
MAITE PARÍS GARCIASANTPEDOR
GERARD TEIXIDORGIRONELLA
XAVIER VARIAS FERNANDEZSANT SADURNI D'ANOIA
CARLES VILÀ VILANAVÀS
FELIX COSTA AGUSTINAOLVAN
DANIEL PAVON SALVADORVACARISSES
CRISTINA EGEA ROSVACARISSES
JOAN MANEL JODAR GRIFULGIRONELLA
ANTONIO JUNYENT BATALLACERVERA
MIREIA PERATILLA CATALÀSANT BOI DE LLOBREGAT
MIGUEL ANGEL BARBERO FERNANDEZCORNELLA DE LLOBREGAT
ANTONIO MORENOTERRASSA
JOSEP Mª PUJOL RIBERABERGA
XAVIER VILA CASTAÑENAVÀS
JOSEP PLANESSALLENT
JOSEP PONS COLELLPRATS DE LLUÇANÈS
RICARD CODERCH QUELARTTARADELL
MARTA HOMS VIVETTARADELL
ANTONIO LUIS ABARCA LORENZOMOLLET DEL VALLÈS
MONTSE SANS SANSBLANCAFORT
ROGER DOT CODINAPUIG-REIG
GRAZINA STANKEVICTERRASSA
MIGUEL ALCALDEVILADECANS
TICIÀ SALA I MELLADOSANT FRUITÓS DE BAGES
GERARD CLARET TELLERNAVÀS
RUBEN FUMANAL VILLAGRASABALSARENY
JOAQUIM MARCOVAL CASTELLLA SÉNIA
MONTSE VICENTE GARCIALA SÉNIA
JAVI ARRIERO RODRIGUEZBALSARENY
JOSEP MAS XUFREBADALONA
RAUL MUÑOZ VERAMANRESA
AIDA PRADASNAVARCLES
MIGUEL ANGEL GARCIA ARANDACORNELLÁ DE LLOBREGAT
NURIA BERMUDEZ PELAEZ - Farà ULTRAROMÀNICACENTELLES
JORDI BOSCH DE PEDROTERRASSA
JUAN JOSÉ CAMPAÑA CABRERAMANRESA
LIDIA GUASCH COBLESMANRESA
LLUIS MIQUEL CORVO COLLADOCORNELLA DE LLOBREGAT
JOAN TRAVEGIRONA
NURIA CASTELLSGIRONA
ALFRED LLORT PARISBLANCAFORT
JOAN MIQUEL LABRADOR MATÍASMATARÓ
ANNA PLA MOROGUISSONA
JOSEP ESCODA RODRIGUEZSANT PERE DE RIUDEBITLLES
AGUSTÍ BARRERA COROMINASNAVÀS
EDUARD ORRIOLS PIJUANBALSARENY
SHEILA GARCIA PEREZSANT VICENÇ DE CASTELLET
RAMON CASTELLÀ PIFARRÉCERVERA
JORGE MORENO ALONSOSANT FELIU DE CODINES
XAVI FELIP ARROYOSABADELL
MANUEL SÁNCHEZ CRISTÓBALBADALONA
RAFEL COSTA DACHSBERGA
JULIÁN MUÑOZ DE LA NAVA NAHARROSABADELL
ILDEFONS ROLDAN DE LA CORTESANT FRUITOS DE BAGES
OSCAR MUROS SANCHEZMANRESA
PABLO CASTILLA LÓPEZNAVARCLES
OLGA COSTA GONFAUSNAVÀS
RAMON CABRA SALAARBUCIES
LLUÍS TUNEU ARXERMANLLEU
MANUEL MARTÍNEZ HOYOBADALONA
DANIEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
MIGUEL ANGEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
XAVIER BOIX RICARTREUS
ANGEL VILARDELL PÉREZBARCELONA
ANGEL GARCIA MIRANDATERRASSA
IRINA BATYREVA
BENJAMIN ALIAGA OCHANDIOBARCELONA
JAIME VIZCAINOCORBERA 08757
JOAN ORRIOLS BADIANAVÀS
MIGUEL LEIVA GARZONSTA COLOMA DE GRAMENET
SANTIAGO FORMIGUERA SALASANT CUGAT DEL VALLÈS
SERGI MARTÍNEZ CAPELLASNAVÀS
MONTSE BERENGUER SAFONTPUIG-REIG
XAVIER CAPDEVILA CARRERAPUIG-REIG
MARTHA CECILIA SANCHEZ ABACUCGUARDIOLA DE BERGUEDA
JORDI MOLINA I LÓPEZ
XAVIER GIL VALENTINGUARDIOLA DE BERGUEDA
MANEL RODRIGUEZPALAU SOLITA I PLEGAMANS
JOSEP MARIA COLL MARTINEZGUARDIOLA DE BERGUEDA
FERRAN ESCRIGAS BADALCALDES DE MONTBUI
EDUARDO SANZ SANTANOSANTA PERPÈTUA DE MOGODA
JUSTO DIAZ DATSIRAOLESA DE MONTSERRAT
JUAN MANUEL GARCIA GARCIASANT VICENÇ DE CASTELLET
JORDI OLIVERAS GONZÁLEZMANRESA
JOAN FRANCESC SOLÉ SÁNCHEZCAMBRILS
JOSEP OBRADORS SELLARESNAVAS
TONI MARAVER FERNANDEZMANRESA
RUBEN MOZO GOZALOMANRESA
XAVIER BATET MILÀEL PLA DE SANTA MARIA
JOSEP PARDO MORGADESBARCELONA
LLUIS RUIZ OLLER - Farà ULTRAROMÀNICACABRIANES
JOAN BROSSA MASIPSABADELL
JOSEP ANTONI GARCIA RUBIOTERRASSA
ALBERT VALVERDE AGUADOOLIANA
SERGIO CARRASCO CATALAN - Farà ULTRAROMÀNICASANTPEDOR
RAFA CARMONA HERRERANAVAS
JOSEP ANTONI PARRA VILADOMSSANT SALVADOR DE GUARDIOLA
FELIPE GUERRERO MONLEONBARCELONA
JAUME AMIEL PICOLASABADELL
ALBERT VILARDELL PEREZHOSPITALET DE LLOBREGAT
CARME SALAS ALBERTBARCELONA
MARI FERNANDEZ JURADOCORNELLA DE LLOBREGAT
ROMAN GIMFERRER CASANOVASLA BEGUDA ALTA
FULGENCIO FORT CABEZOSBADALONA
KIKU COLILLAS MANUELSANT JOAN DE VILATORRADA
DAVID TRAVESET MAESTROGIRONELLA
JOSEP VIVÓ PÉREZBARCELONA
ALBERT RUIZ AGUILALLANÇA
JACINT PARELLA JOUNOUGIRONELLA
ANTONI SALCEDA SANCHEZTERRASSA
MIQUEL BOADA ARTIGASESTARTIT
PEDRO BONÍAS TRUJILLOSANT BOI DE LLOBREGAT
JORDI PLARROMANI VILABERGA
ALFONSO JIMENEZ REYESEL PRAT DE LLOBRRGAT
RUBEN HERNANDO DE LA COBAVILADECANS
JUAN CURRIU ABEYABARCELONA
MONICA RUIZ BARTUMEUSVACARISSES
JOSE LUIS CASBAS BUENAVENTURABARCELONA
GABRIEL MATILLASTERRASSA
ANNA LOPEZ PEREZMARTORELL
FCO. JAVIER BLANCO CASTELLSSANT JOAN SAMORA
VALENTÍ PONS ESQUIUS - Farà ULTRAROMÀNICASERRATEIX
MANUEL ARAUJO MORATOVILADECANS
ANGEL CORTIZO CAMPOSORDINO
LAURA CARPIO LAJARINVACARISSES
JOSEP GUASCH TORRESBARCELONA
JOAN IBORRA PLANSALPENS
RAUL ALBA FERNÁNDEZRUBÍ
XAVIER FABRE HEREDIATARADELL
JOSEP TOMÀS FERRÉREUS
JUAN ANTONIO LORENTE RUBIOBARCELONA
JORDI JULVE MARTINEZBARCELONA
RICARD IBÁÑEZ MONSECHBADALONA
JOSEP MARIA LLONC SABATERBARCELONA
JOSEP PARERA TRASERRAPUIG-REIG
FRANCISCO RAMOS MARTINMOLINS DE REI
JOAN PALLEJÀ ELIASBARCELONA
MARÍA ELENA SANTIAGO MARTÍNEZVACARISSES
CAROLINA SERRANO PAEZVACARISSES
EDUARD BARTRINA I COMALATBARBERÀ DEL VALLÈS