Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romànica en BTT Llarga 2015

10 maig 2015@7:30 - 18:30

LA ROMÀNICA EN BTT 2015

TORNA EL TRENCACAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

El  dia 10 De Maig, a Navàs, a les 7:30 del matí es donarà la sortida a la quarta edició de “La Romànica en BTT”, prova inclosa en el calendari de marxes de llarga distància “Open Gran Fons BTT ” de la FCC.

La Romànica en BTT és la versió amb bicicleta de muntanya de la reconeguda Marxa Romànica de Resistència a peu que, organitzada pel CEN, es celebra a Navàs des de fa 28 anys.

Amb l’esforç de tos els ciclistes del poble i amb el suport del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada i del Centre Excursionista de Navàs estem convertint La Romànica en Btt una de les marxes de resistència en bicicleta de muntanya més importants de la Catalunya Central fonamentat en la seva duresa física i en la seva vesant paisatgística i cultural doncs el seu recorregut enllaça una gran quantitat d’ermites del nostre romànic català seguint pistes i corriols poc concorreguts. No esmerçarem esforços perquè cada participant desitgi tornar l’any següent.

Cada any us volem oferir algunes novetats ja sigui en la organització i format de la marxa o bé en el seu traçat. Enguany us donem la possibilitat de fer La Romànica Curta, que amb 60km i +1500mts és a l’abast de molts més ciclistes. Pels més ben preparats continua La Romànica Llarga que en aquesta edició visitarà la bucòlica i desconeguda Vall de Merlès passant per l’ermita de Sant Martí i el Pont Romànic del seu nom sobre la Riera de Merlès així com per les runes del Castell de Merlès. Tanmateix, per motius de seguretat hem eliminat la pista engravada des de Sant Jordi de Lloberes fins a Sant Miquel de Tarradelles i ara farem aquest enllaç per camins més perduts enmig del bosc. Tot plegat us oferim un recorregut de 110km i +3200mts per gaudir d’una marxa extrema de pur btt.

La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta a majors de 16 anys, però sobretot enfocada a ciclistes amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Cal valorar bé la vostra preparació per afrontar-la amb garanties. !!. La llarga distància, el seu desnivell positiu acumulat però, sobretot, el seu perfil serrat amb pujades i baixades constants i tècniques fa que no sigui un repte apte per a tothom.

Però per si algú encara li sembla poc i no en té prou, per segona edició donem la opció a apuntar-se a la ULTRAROMÀNICA. El repte és senzill d’explicar i gegantí d’aconseguir: Completar en els temps marcats per l’organització La Romànica a Peu més La Romànica en Btt el mateix cap de setmana. L’any passat varem tenir 1 heroïna i 4 herois que ho varen aconseguir. Hi haurà cap valent que superi el repte aquest any?. Segur que si.

Que tingueu una Bona Marxa i sobretot no us feu mal!!

Detalls

Data:
10 maig 2015
Hora:
7:30 - 18:30
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs – C.C. Alt Llobregat Pla i Baixada – Amics Btt del Cap de Setmana

Recinte

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 170


Seguretat
Autorització menors

Planol de situació, dutxes, aparcament, etc...

Fitxa tècnica

Com arribar i localització

Inscripcions

 

 

REGLAMENT I NORMATIVA

 

 1. La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta als majors de 16 anys amb una bona condició física i experiència en marxes.
 2. Els menors d’edat caldrà que complimentin l'autorització paterna  durant el procés d’inscripció.
 3. La marxa consta de dos recorreguts de 60 i 110Km senyalitzats seguint, majoritàriament la llarga, les marques blanques i vermelles del GR 176 reforçades les cruïlles amb senyals amb fletxes de direcció de color blau i passos barrats de color vermell sobre fons blanc i amb cinta de plàstic cada 200/300mts.
 4. L'organització es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la prova en cas de força major, prioritzant sempre la seguretat i el benestar dels participants.
 5. La dades bàsiques de la marxa les trobareu en l’apartat de Fitxa Tècnica.
 6. És obligatori l'ús de casc homologat.
  1. Per participar és imprescindible la presentació de la llicència federativa de ciclisme de l'any en curs (2015). En cas de no disposar de la mateixa, s’haurà de subscriure OBLIGATORIAMENT la llicencia de dia , vàlida pel dia de la marxa exclusivament.
  2. En el moment de recollir el dorsal s’haurà DE PRESENTAR OBLIGATÒRIAMENT LA LLICÈNCIA FEDERATIVA I EL D.N.I i la fulla impresa i signada de l’acceptació de la normativa de la marxa.
 7. Abans de la sortida caldrà obligatòriament fer el control de signatura establert per l’organització.

10. El termini de presentació d'inscripcions anticipades finalitza a les 24:00 hores del dia 7 de Maig. L’organització es reserva el dret de tancar les inscripcions abans si el nombre d'inscrits arriba als 350.

11. Els participants podran recollir els seus dorsals el dissabte 9 de Maig de 16:00 a 18:00 de la tarda i el diumenge 10 de Maig de les 6:30 a les 7:15 al Passeig de Ramon Vall lloc de la sortida.

12. Els dorsals s’han de fixar d’una forma visible a la part davantera de la bicicleta i no es podran retirar en tot el recorregut de la marxa. El fet de passar per un control sense el dorsal podrà comportar la desqualificació automàtica del participant. L’organització facilitarà material per subjectar el dorsal a la bicicleta.

13. La inscripció dona dret a dorsal, ús dels avituallaments distribuïts al llarg del recorregut, assistència mèdica en cas d’accident, retorn a punt de sortida en cas d’abandonament, bossa amb obsequis, tiquet de dinar, dret a participar en els sorteigs que es puguin fer, serveis de dutxa i mànega per rentar bicicleta a l’arribada.

14. A l’arribada l’organització proveirà als participants amb un àpat de botifarra amb pa, patates chips i beguda.

15. A l’arribada l’organització proveirà als participants amb servei de manega per netejar la bicicleta i servei de dutxes. El lloc serà degudament indicat el dia de la marxa.

16. Els participants estan obligats a sortir de i a arribar al punt habilitat per l'organització de la prova i per tant, a passar pel control de sortida i arribada respectivament. Tanmateix estan oblidats a seguir en tot moment el traçat senyalitzat i a facilitar el seu número de dorsal als controls de pas establerts al llarg del recorregut. L’ incompliment d'aquest precepte provocarà la pèrdua de tots els  drets.

17. L’organització establirà els punts d’avituallament i controls de pas indicats en l’apartat de fitxa tècnica

18. Tot participant que circuli per els controls horaris més tard de les hores màximes indicades serà comminat a abandonar i serà traslladat fins a la línia d’arribada.

19. L’equip escombra de l’organització sortirà darrera l’últim corredor a un ritme equivalent a una velocitat constant de 9Km/h i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

20. L’organització no es fa responsable dels participants que passant pels controls horaris més tard de les hores màximes indicades, no vulguin abandonar i ser traslladats a la línea d’arribada.

21. En cas d’abandonar la pedalada és obligatori comunicar-ho a l’organització en qualsevol dels controls o avituallaments.

22. Cal recordar en tot moment que la marxa és oberta al transit rodat i que per tant els participants estan obligats a respectar escrupolosament el Codi de la Circulació en els trams asfaltats i principalment en les travesses de carreteres i carrers del poble a la sortida i a l’arribada. Així mateix estan obligats a respectar i obeir totes les indicacions dels membres de l’Ordre Públic, Protecció Civil i de l’organització.

23. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

24. Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

25. Exigim als participants que siguin molt i molt respectuosos amb la natura i els altres participants. Demanem que no deixin en el camí cap resta de material inorgànic com embalatges de barretes i líquids energètics i que els dipositin als contenidors de brossa que trobaran a tots els control i avituallaments. L’incompliment d’aquest article comportarà la retirada del dorsal i l’exclusió de la marxa.

26. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la pedalada, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant. En cas de suspensió, l'organització no retornarà l'import de les inscripcions però lliurarà als participants tots els regals que els hi corresponen.

27. L'organització no retornarà l'import als inscrits que, per qualsevol causa i havent efectuat anticipadament el pagament de la inscripció, no puguin córrer la prova el dia 10 de Maig.

28. L'organització no habilitarà espais específics per aparcament de vehicles. Tot i així en la web de la marxa es donaran indicacions dels indrets del poble on es pugui aparcar.

29. Les dades d’inscripció, nom, adreça, població, dni, federat, data naixement i e-mail, s’incorporaran en una base de dades propietat del CEN per al seu tractament i explotació en properes edicions de la pedalada. Si hi teniu algun inconvenient, comuniqueu-ho per escrit al CEN.

30. L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament.

31. El fet d'inscriure's, implica l'acceptació de tots els punts d'aquest reglament. L’incompliment per part dels participants d'alguna de les normes establertes suposarà la seva exclusió automàtica de la marxa.

 

 

 

 

NomPoblació
EDUARD COTS DURANBELLATERRA
GUILLEM PUJOLS MASFERRERSANTA MARIA DE MERLES
ANGEL MARCO BLOCHPALLEJA
PAU GALLARDO LLORCAAVIA
DIEGO RUIZMANRESA
JOSEP MARIA SOLER TERRASSA
PEP GARCIA MARTINEZNAVAS
JORDI SANTACANA GELABERTSANT FRUITOS DE BAGES
MAGI GARELLS COLOMERSABADELL
OSCAR HUERTAS CASADOSURIA
JOAN SERRA BALLONGABASSACS
MARC VALL FERRERSANT FRUITOS DE BAGES
ANDREU CATLLA SANTCLIMENTSNAVAS
ALBERT VALVERDE RODRIGUEZMANRESA
XEVI FERRER CORCHEROSANT FRUITOS DE BAGES
JOAN VALVERDE RODRIGUEZ MANRESA
JOAN MIQUEL TORRA SEGUESMANRESA
EDER TORRADES HUARTEMANRESA
ROGER ARGELAGER MARTINEZMANRESA
JORGE LÓPEZ JUÁREZIGUALADA
DAVID CANYADOCASTELLNOU DE BAGES
JORDI OLLE JUNCATORRELLES DE LLOBREGAT
JOSEP MARIA CASTELLS MOLETBALENYA
DAVID ILLANES SANCHEZTORRELLES DE LLOBREGAT
RAUL MONTFORT CUENCASANTPEDOR
JOSEP MOMINO RODRIGUEZSANT VICENÇ DE CASTELLET
OMAR MARTINEZ OSUNAPRATS DE LLUÇANÈS
CARLOS ESPIN TORRES
IVAN GONZALEZ RAMOSMANRESA
DAVID AVELLANA COMELLASMANRESA
EUGENI CAPELLAS FONTSANT FELIU SASSERRA
XAVIER VILA CODINAVIC
JOSEP RAMON CUADRAS TORRENTSSANT MARTI DE TOUS
ERNEST PARCERISA ROSELLPUIG-REIG
DANIEL ESPIN TORRESPONT DE VILOMARA
ANTONIO LAUSINSANTA CRISTINA D'ARO
MIGUEL LAUSINLLAGOSTERA
RICARD MARCET MASMOIÀ
ANDREU CASALS GRIERAAVINYÓ
CARLOS CABELLO CAMBASANT VICENÇ DE CASTELLET
JORDI COMAJUAN SALICRUVALLGORGUINA
SERGI RUSIÑOL BENITEZBERGA
JOEL FASIUS MARTINEZMANRESA
RAUL ABARDIASANT VICENÇ DE CASTELLET
GINES GÓMEZ RODRÍGUEZSURIA
RICARD ROVIRA CORRIUSARTÉS
JUANMA ALVAREZ RUIZSANT JOAN DE VILATORRADA
GUILLEM RICART GAMISANSPUIG-REIG
RICARD GORCHS UREÑAPUIG-REIG
TONI TRUJILLO
JOSEP PALOMINONAVARCLES
ALBERT VIVES FRANQUESAIGUALADA
RAMON CARRERAS PORREDONMANRESA
XAVIER TORRADESMANRESA
XAVIER ROMERO FERNÁNDEZPUIG-REIG
GERARD BANUSSANT MIQUEL DE BALENYA
ABEL ROVIRA SOLERPUIG-REIG
JORDI FORCAT ENJUANESNAVÀS
XAVIER GAYA PALAUELS OMELLONS
MARC TERRICABRAS TIOVIC
JOEL ABARDIASANT FRUITOS DE BAGES
IVAN SERRANO PÉREZNAVARCLES
MARTI SEUBA MACIABERGA
DAVID MUÑOZIGUALADA
LIDIA BORRASIGUALADA
POL BALTÀ JOSATERRASSA
JOSE MARIN MUÑOZARTÉS
LLUÍS GRANÉ MATAMALABALSARENY
SALVADOR FONTANE MASNOUMANRESA
JORDI REIG FORNELLBERGA
MARIO CANTERO AYALASABADELL
CARLES CASAS CAÑELLASSANT VICENÇ DE CASTELLET
ADRIÀ COLSARTÉS
OSCAR PUNTI FIESTASVACARISSES
PERE ALMATÓ VILA BRUCHSANTPEDOR
ANTONIO NAVARRO GARCIACASTELL D'ARO
LLUIS FORNELL PRATPRATS DE LLUÇANES
FERRAN FRANQUESA SENTIASL'ESTANY
OSCAR CID COLONQUESSANTPEDOR
FRANCISCO MARTINEZ GARCIASANT SALVADOR DE GUARDILO
JAUME POZO SANDEMANRESA
XAVIER MARTÍNEZ MORALESMANRESA
ALBERT MIRET TORRENS - Farà ULTRAROMÀNICASANT PERE DE RIBES
RAMON BOIRA PLANSMANRESA
GUILLEM TORRES MARTINEZCASTELLGALI
AGUSTI FLORES BAIXAULIPUIG-REIG
DANI MARIN MARTINEZARTES
LLUÍS COSTA RIUCASSERRES
LUIS PIZARRO VALLEJOMANRESA
SAMUEL PRIEGO RAMÍREZMANRESA
ADRIÀ VILANOVA ESTRADAARTÉS
ABEL BLANQUE PARCERISASANT VICENÇ DE CASTELLET
JOSE EZEQUIEL GARCIA CARMONAIGUALADA
MARC OBELLEIRO CAPACESCASTELLDEFELS
MIQUEL SOLÉ VILANOVAÒDENA
DAVID DESEURAS ALVAREZFONOLLOSA
DANI BAÑEZA SOLERARTÉS
JORDI DOLADO PUJOLNAVAS
NARCÍS TORROELLA CAMÓSCELRÀ
CARLOS ADELL TORRASOLOST
RICARD SUBIRÀ CAMPILLORUBÍ
GABRIEL GANGOLELLS VILÀGIRONELLA
JOSEP BACARDIT ALAVEDRAMONISTROL DE MONTSERRAT
PACO RODRIGUEZ BERRAQUERONAVÀS
JOSEP DOMÈNECH PALAUNAVÀS
JAVI MACIAS SALCEDOLLAGOSTERA
PEP RIBERA CORNELLÀGIRONELLA
GERARD CAMPS PLANASMANRESA
CARLES FELIU FORTUÑOVILADECANS
JAUME CANCIO CORDOBESNAVAS
MARCOS BAYON JACOMEBARCELONA
FRANCESC SABATANAVÀS
FERRAN PIÑOT COMELLAS
LLUÍS PIÑOL BERENGUERASMONISTROL DE CALDERS
QUICO GUITERAS PETITBOMOIA
MIGUEL GARCIA PEREZSANT BOI LLOBREGAT
DAVID PICAÑOL VILLASCUSADOSRIUS
VALENTÍ PONS ESQUIUS - Farà ULTRAROMÀNICASERRATEIX
SERGI ESCRIUSABADELL
ALBERTO AZPELETA ORTIZSANT FRUITOS DE BAGES
CRISTINA ROTXÉSNAVÀS
ROURE PASTOR MOSELLANAVARCLES
JOSEP ITÓ RIUBERGA
ALBERT JUVERT PRATFONOLLOSA
SERGI VALLDEPERAS RIBACALDERS
JOAN DIMONINAVARCLES
IÑAKI PEÑARUBIA BONALSBALSARENY
BOI DEU CASASTORRELLES DE LLOBREGAT
DAVID PEÑA. GODOYBERGA
TONI JÁNDULA NOGUERASANT JOAN DE VILATORRADA
NURIA BERMUDEZ PELAEZ - Farà ULTRAROMÀNICACENTELLES
DAVID PALLARES GARCIAIGUALADA
JORDI FALGUERAS PAYRETLLAGOSTERA
DAVID RUIZ MARTINEZSABADELL
JORDI COROMINAS ARIASGIRONELLA
ERIC ESCANEZBERGA
GERMÁN VIDALRUBÍ
JORDI LOPEZ BORRASRUBI
DAVID MACIÀ FLORESPUIG-REIG
ELOI PEÑARRUBIA BONALSBALSARENY
FELIX COSTA AGUSTINAAVIÀ
XAVI TORREBLANCA UREÑANAVÀS
CARLES SANCHEZ CALDERONRUBI
JORDI SOLANO TORNERBERGA
DANIEL FERNANDEZ FERNANDEZROSSELLÓ
JORDI SALVADOR FORNONSLLEIDA
CARLOS TARRAGONA FORADADALLEIDA
DAVID LOPEZ RUIZ - Farà ULTRAROMÀNICANAVÀS
JORDI LLUTART SARRÀARTÉS
MELCIOR FAJA BELTRANNAVARCLES
DAVID CUADRADO RUAIXCALDERS
DOMENEC MASPONS GUARDIASANTA EULALIA DE RONÇANA
XAVI MUÑOZ BARRADOIGUALADA
JOSEP SUNYER CATLLÀNAVÀS
JOSEP MARIA CASTELLA NOGUERANAVAS
JOAN RIBALTA COSTANAVÀS
GERMAN GARCIA CASIMIROSALLENT
JOAN GUTIÉRREZBANYOLES
JAVIER PASTOR LOPEZNAVAS
ORIOL SERRABALSARENY
ALBERT ROS JULIAVALLIRANA
JOAN ORRIOLS BADIANAVÀS
DAVID GARCIA GERMAN - Farà ULTRAROMÀNICAMANRESA
JORDI MAS ANTUNESCALLÚS
KEVIN URBANEJA MARQUEZSALLENT
MARC MARTINEZ MARTINST FRUITOS DE BAGES
MOISES VILLAR GARCIAST FRUITÓS DE BAGES
PERE GUITART PERERANAVÀS
MERITXELL OBRADORS BARONSIGUALADA
GUSTAVO LIGERO MARTINSANT JOAN DE VILATORRADA