Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romànica en BTT Curta 2015

10 maig 2015@7:30 - 16:30

LA ROMÀNICA EN BTT CURTA

EL TRENCA-CAMES MÉS EXIGENT DE LA CATALUNYA CENTRAL

 PRESENTACIÓ

El  dia 10 De Maig, a Navàs, a les 7:30 del matí es donarà la sortida a la quarta edició de “La Romànica en BTT”, prova inclosa en el calendari de marxes de llarga distància “Open Gran Fons BTT ” de la FCC.

La Romànica en BTT és la versió amb bicicleta de muntanya de la reconeguda Marxa Romànica de Resistència a peu que, organitzada pel CEN, es celebra a Navàs des de fa 28 anys.

Amb l’esforç de tos els ciclistes del poble i amb el suport del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada i del Centre Excursionista de Navàs estem convertint La Romànica en Btt una de les marxes de resistència en bicicleta de muntanya més importants de la Catalunya Central fonamentat en la seva duresa física i en la seva vesant paisatgística i cultural doncs el seu recorregut enllaça una gran quantitat d’ermites del nostre romànic català seguint pistes i corriols poc concorreguts. No esmerçarem esforços perquè cada participant desitgi tornar l’any següent.

Cada any us volem oferir algunes novetats ja sigui en la organització i format de la marxa o bé en el seu traçat. Enguany us donem la possibilitat de fer La Romànica Curta, que amb 60km i +1500mts és a l’abast de molts més ciclistes.

Detalls

Data:
10 maig 2015
Hora:
7:30 - 16:30
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs – C.C. Alt Llobregat Pla i Baixada – Amics Btt del Cap de Setmana

Sortida

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 89


Inscripcions

Com arribar i localització

Planol de situació, dutxes, aparcament, etc....

Seguretat

Autorització menors

Fitxa tècnica

REGLAMENT I NORMATIVA

 1. La Romànica en Btt és una marxa no competitiva de resistència oberta als majors de 16 anys amb una bona condició física i experiència en marxes.
 2. Els menors d’edat caldrà que complimentin l'autorització paterna durant el procés d’inscripció.
 3. La marxa consta de dos recorreguts de 60 i 110Km senyalitzats seguint, majoritàriament la llarga, les marques blanques i vermelles del GR 176 reforçades les cruïlles amb senyals amb fletxes de direcció de color blau i passos barrats de color vermell sobre fons blanc i amb cinta de plàstic cada 200/300mts.
 4. L'organització es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la prova en cas de força major, prioritzant sempre la seguretat i el benestar dels participants.
 5. La dades bàsiques de la marxa les trobareu en l’apartat de Fitxa Tècnica.
 6. És obligatori l'ús de casc homologat.
  1. Per participar és imprescindible la presentació de la llicència federativa de ciclisme de l'any en curs (2015). En cas de no disposar de la mateixa, s’haurà de subscriure OBLIGATORIAMENT la llicencia de dia , vàlida pel dia de la marxa exclusivament.
  2. En el moment de recollir el dorsal s’haurà DE PRESENTAR OBLIGATÒRIAMENT LA LLICÈNCIA FEDERATIVA I EL D.N.I i la fulla impresa i signada de l’acceptació de la normativa de la marxa.
  3. Abans de la sortida caldrà obligatòriament fer el control de signatura establert per l’organització.

10. El termini de presentació d'inscripcions anticipades finalitza a les 24:00 hores del dia 7 de Maig. L’organització es reserva el dret de tancar les inscripcions abans si el nombre d'inscrits arriba als 350.

11. Els participants podran recollir els seus dorsals el dissabte 9 de Maig de 16:00 a 18:00 de la tarda i el diumenge 10 de Maig de les 6:30 a les 7:15 al Passeig de Ramon Vall lloc de la sortida.

12. Els dorsals s’han de fixar d’una forma visible a la part davantera de la bicicleta i no es podran retirar en tot el recorregut de la marxa. El fet de passar per un control sense el dorsal podrà comportar la desqualificació automàtica del participant. L’organització facilitarà material per subjectar el dorsal a la bicicleta.

13. La inscripció dona dret a dorsal, ús dels avituallaments distribuïts al llarg del recorregut, assistència mèdica en cas d’accident, retorn a punt de sortida en cas d’abandonament, bossa amb obsequis, tiquet de dinar, dret a participar en els sorteigs que es puguin fer, serveis de dutxa i mànega per rentar bicicleta a l’arribada.

14. A l’arribada l’organització proveirà als participants amb un àpat de botifarra amb pa, patates chips i beguda.

15. A l’arribada l’organització proveirà als participants amb servei de manega per netejar la bicicleta i servei de dutxes. El lloc serà degudament indicat el dia de la marxa.

16. Els participants estan obligats a sortir de i a arribar al punt habilitat per l'organització de la prova i per tant, a passar pel control de sortida i arribada respectivament. Tanmateix estan oblidats a seguir en tot moment el traçat senyalitzat i a facilitar el seu número de dorsal als controls de pas establerts al llarg del recorregut. L’ incompliment d'aquest precepte provocarà la pèrdua de tots els  drets.

17. L’organització establirà els punts d’avituallament i controls de pas indicats en l’apartat de fitxa tècnica

18. Tot participant que circuli per els controls horaris més tard de les hores màximes indicades serà comminat a abandonar i serà traslladat fins a la línia d’arribada.

19. L’equip escombra de l’organització sortirà darrera l’últim corredor a un ritme equivalent a una velocitat constant de 9Km/h i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

20. L’organització no es fa responsable dels participants que passant pels controls horaris més tard de les hores màximes indicades, no vulguin abandonar i ser traslladats a la línea d’arribada.

21. En cas d’abandonar la pedalada és obligatori comunicar-ho a l’organització en qualsevol dels controls o avituallaments.

22. Cal recordar en tot moment que la marxa és oberta al transit rodat i que per tant els participants estan obligats a respectar escrupolosament el Codi de la Circulació en els trams asfaltats i principalment en les travesses de carreteres i carrers del poble a la sortida i a l’arribada. Així mateix estan obligats a respectar i obeir totes les indicacions dels membres de l’Ordre Públic, Protecció Civil i de l’organització.

23. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’evitar-los. L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

24. Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

25. Exigim als participants que siguin molt i molt respectuosos amb la natura i els altres participants. Demanem que no deixin en el camí cap resta de material inorgànic com embalatges de barretes i líquids energètics i que els dipositin als contenidors de brossa que trobaran a tots els control i avituallaments. L’incompliment d’aquest article comportarà la retirada del dorsal i l’exclusió de la marxa.

26. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la pedalada, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant. En cas de suspensió, l'organització no retornarà l'import de les inscripcions però lliurarà als participants tots els regals que els hi corresponen.

27. L'organització no retornarà l'import als inscrits que, per qualsevol causa i havent efectuat anticipadament el pagament de la inscripció, no puguin córrer la prova el dia 10 de Maig.

28. L'organització no habilitarà espais específics per aparcament de vehicles. Tot i així en la web de la marxa es donaran indicacions dels indrets del poble on es pugui aparcar.

29. Les dades d’inscripció, nom, adreça, població, dni, federat, data naixement i e-mail, s’incorporaran en una base de dades propietat del CEN per al seu tractament i explotació en properes edicions de la pedalada. Si hi teniu algun inconvenient, comuniqueu-ho per escrit al CEN.

30. L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament.

31. El fet d'inscriure's, implica l'acceptació de tots els punts d'aquest reglament. L’incompliment per part dels participants d'alguna de les normes establertes suposarà la seva exclusió automàtica de la marxa.

 

 

 

NomPoblació
LLUIS GRANDIA GRAUSPUIG-REIG
PEP CARRERA CANIEGOMANRESA
GIOVANI ESPADA MONTEAGUDOCASTELLBELL I EL VILAR
JOAN BALAGUER MANCELOBERGA
DÍDAC VIVÓ RUIZBAGÀ
IVAN HIDALGO MORILLAMANRESA
JOAQUIM ROL GARCIAABRERA
LLUÍS CAPSADA FERNANDEZST. FRUITÓS
JAUME PLANS COTSST. FRUITÓS
LLUIS DANÉS MERCHANLES MASIES DE VOLTREGA
JOSEP GRANE MATAMALAAVIÀ
ANGEL MEJIAS GAMEZNAVÀS
SERGIO FERNANDEZ PIEDRASALLENT
MARC RUBIO CASADESUSNAVÀS
MARC COSTA CAPDEVILANAVÀS
FRANCESC GRIÑAN SALAST.PERPETUA DE LA MOGODA
ANA M. MARTINEZ ROMEROTERRASSA
JORDI RIAL COMELLASMANRESA
JORDI SUFUENTES PEREZST MIQUEL DE BALENYÀ
JOSEP GARRIGA ARÉVALOMANRESA
ANNA BAREASANT JOAN DE VILATORRADA
ANTONIO ESPINOSAPUIG-REIG
CARLES BERNADOLA SEU URGELL
ABRAHAM GONZALEZ COUCEIROCERDANYOLA DEL VALLES
JUAN ROSALESBARCELONA
CXAVIER MARTI ORRIOLSSANTPEDOR
TONI ARANDA GARCIACORNELLÀ DE LLOBREGAT
CARLES TRULLÀSESPARREGUERA
LAURA MAS TUDOBERGA
YOLANDA PEREIRA MARTINNAVAS
DAVID RIU BOSOMSBERGA
RAFA CLARETMANRESA
ANTONIO RUBIO LARIOSMARTORELL
KIKO GARCIA LIZANAPUIG-REIG
CARLES GARCIA PANTRIGONAVAS
DAVID SERRANO LOPEZNAVARCLES
JORDI VALL SENSADANAVÀS
DANIEL SUCIASMANRESA
JOAN FREIXA MARCELÓBERGA
MARIANO VALERO FERNANDEZMOIÀ
JUAN ANTONIO ORTIZ FERNANDEZMANRESA
HERMÍNIA CODINA BALLÚSPUIG-REIG
JOSEP Mª MIR FERNANDEZAVINYÓ
JOSEP CAPDEVILA ALSINANAVAS
XAVIER ROMERO CASASSANTPEDOR
IGNASI TORRESCASANA ROSANASGIRONELLA
LLUÍS SANTASUSAGNA ROSETPUIG-REIG
CARLOS PERTIÑEZ HERNANDEZSANT JOAN DESPI
MARC CASTELMANRESA
FERMIN FIGOLS PLAIXENSPUIG-REIG
RAFAEL SANCHEZ JIMENEZNAVARCLES
JORDI RODRIGUEZ ENCABOST FRUITOS DE BAGES
FRANCESC XAVIER BOSCH QUESADASABADELL
JUAN MANUEL DE LA CORTE FERREIRONAVAS
SERGI LÓPEZ MILLABALSARENY
FRANCESC MATEO
SERGI SIMON SANTOSPUIG-REIG
JORDI CALSINA LORENZOIGUALADA
JOSE HERRERA GARCIASANT MARTI SARROCA
RAMON GARCIA SOLÉST.JOAN DE VILATORRADA
JOSE VICENTE GARRIDO MAESOVALLIRANA
CARLOS RUIZ I CANCELASRUBI
JOSEP ROMA TERRICABRASSANT HIPOLIT DE VOLTREGA
IVAN DOMÍNGUEZ PLAMANRESA
LLUIS FIGOLS MORALAVIÀ
CARLOS CASTRO GONZALEZSANT BOI LLOBREGAT
JOAN BALLONGAPUIG-REIG
PABLO CASTILLA LOPEZNAVARCLES
ALBERTO CASTILLANAVARCLES
JORDI HERRERA GARCIAVILAFRANCA DEL PENEDES
JORDI CASAS ROMAVIC
JOAQUIM JUVERT TORRASFONOLLOSA
PERE PUJOL DOMENEPONT DE VILOMARA
GENIS ROCATERRASSA
SANTI BRUBALLA FLOTATSTERRASSA
MARTÍ FERRÉMATADEPERA
ORIOL (PEIPI) CENDRA PEYPOCHNAVÀS
RICARD HERRERA GARCIALA POBLA DE LILLET
TONI ROVIRA CORRIUSARTÉS
JOAN GRANDESRUBÍ
JORDI SANTMARTI BOATELLAARTÉS
GUILLEM VIDAL MIRALLESRUBI
JOSEP COTS GOMEZRUBI
JOSEP RAMON MONTANER SOLÀCALAF
AMPA GIL-BROTONSSAGÀS
ROSER OLIVERAS ALSINAPINEDA BAGES
ALBERT CAMPRUBI IGLESIASSALLENT
ANTONI FRANCO GONZALEZMANRESA
MARC CASTRO MORALES - Farà ULTRAROMÀNICAELS HOSTALETS DE BALENYÀ