Concurs FotoCEN 2014

image_pdfimage_print

CONSULTA ELS GUANYADORS DEL FOTOCEN 2014

Galeria d’imatges de tots els participants

unnamed

Aquest any incorporem una novetat a les caminades que organitzem el Centre Excursionista de Navàs durant l’any: un nou concurs de fotografia. El tema d’aquest concurs seran les següents activitats del CEN: les fotografies hauran de ser sobre la Caminada Popular, la Marxa Romànica, la Romànica en BTT o la Caminada Nocturna d’aquest any. S’estableixen dues categories i diversos premis:

Categoria General: 1r premi: 100 €. 2n i 3r premi: un lot de productes locals                             Per participar-hi, cal que envieu les vostres fotografies al correu fotocen2014@gmail.com. Podeu enviar un màxim de 3 fotografies per activitat.

Categoria Instagram: Premi únic: Sopar en un restaurant local.                                                     Per participar-hi, cal que pengeu les vostres fotos a Instagram amb l’etiqueta #fotocen. Podeu participar-hi amb un màxim de 3 fotografies per activitat.

Terminis d’admissió:

Caminada Popular i Marxa Romànica i en BTT: abans del 26 de maig                                           Caminada Nocturna: abans del 15 de setembre

L’entrega de premis es farà en el marc de la Fira de Tardor d’enguany (19 d’octubre). Els premiats seran avisats oportunament.

Consulteu les bases completes al següent enllaç:                                                                      BASES DEL I CONCURS FOTOGRÀFIC FOTOCEN 2014

Guanyadors FOTOCEN 2014: