Caminada Popular de Navàs 2009

image_pdfimage_print

CARTELL CAMINADA 2009.cdrPresentació
Benvolgut caminant,
Al llarg d’aquesta caminada ens trobarem amb moltes coses que seran motiu de reflexió i de diàleg; el propi camí amb la seva descripció i experiències durant la caminada; els costums, les festes dels llocs per on passem, l’art i la cultura que anirem descobrint en caminar, les persones amb les quals ens trobarem… en definitiva, trobarem la nostra història.

Després del camí, ja tornem a ser aquí, a la Plaça de l’Ajuntament. Els diferents grups de caminants es comencen a trobar; alguns han arribat molt ràpid, d’altres encara els queda una última etapa abans d’arribar. Diferents grups navassencs i forasters es retroben amb molta alegria, doncs després de l’esforç, per fi senten que estan a punt d’aconseguir-ho. Nosaltres estem orgullosos i emocionats per la força que han demostrat per arribar fins aquí.

Amb aquest desig de renaixença pels camins, aprofito per desitjar-vos a tots els amics de les caminades que tingueu una feliç Fira de Primavera.
German M. Caporal Policia Local de Navàs

TRÍPTIC- XXIII CAMINADA POPULAR DE NAVÀS 2009

Recorregut:
Enguany la caminada la farem pel municipi de Balsareny. Sortirem en direcció a la masia de Les Cases. Passarem pel costat de la casa i després de passar per vinyes i conreus, travessarem la variant.

Passarem pel costat de “la serradora” i agafarem la pista que duu fins a la casa de la Torre del Gil. Abans d’arribar-hi, però, tornarem a travessar l’autovia i “passarem pel tub“, per agafar la carretera en direcció a la Rabeia.

Prendrem per un corriol cap al Castell de Balsareny i, després, fins a trobar el riu Llobregat cap a la resclosa dels Manresans, i fins a la Rabeia, on esmorzarem.

Tot seguit, abans d’arribar a les primeres cases del Pla de Vilamajor, trencarem per l’esquerra per anar a trobar la carretera que ve de Gaià i la seguirem fins arribar altre cop a Navàs. Tot plegat haurem caminat uns 14 quilòmetres.

Desnivell Caminada Popular 2009

Galeria de fotos