La Romànica obre les inscripcions el proper 16 de març

image_pdfimage_print

marxa-romànica

Falten només dos mesos perquè es porti a terme una nova edició de la Marxa Romànica de Resistència. Per aquest motiu, a partir del proper dilluns 16 ja es podran fer les inscripcions anticipades per participar a la Marxa.

Entre el 16 de març i el 8 de maig  s’obrirà el termini per apuntar-se a l’edició d’enguany de la Romànica. Durant la primera setmana, entre el 16 i el 23 de març només podran inscriure’s els participants federats.

Com fer la reserva: caldrà fer la inscripció a través de la pàgina que s’habilitarà al web del Centre Excursionista de Navàs cen.navas.cat/event/la-romanica-edicio-2015/

El preu de la inscripció és de 23 euros pels federats amb llicència vigent de la FEEC o d’altres federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. I l’import serà de 30 euros pels no federats. Per altra banda, els socis del CEN tindran un descompte de 5 euros. En el moment de recollir el full de ruta-dorsal caldrà mostrar el resguard de l’ingrés de l’entitat bancària i/o el correu de confirmació d’inscripció.

Les inscripcions estan limitades a 500 participants.