La 29a Caminada Popular de Navàs ens portarà fins a la Rabeia i a esmorzar al Pla de Santa Susanna

image_pdfimage_print

caminadapopular-15

La 29a Caminada Popular ja està a punt. Aquesta setmana es marcarà la ruta i s’acabaran d’enllestir els preparatius per aquest diumenge 12 d’abril en què un any més estem convocats a les 8 del matí a la Plaça de l’Ajuntament.

La ruta d’aquest any començarà en direcció a Balsareny, per la pista de l’antiga via de tren fins al trencall que ens durà a la Rabeia.Travessarem el riu Llobregat , fins arribar a les cases del Pla de Vilamajor. Anirem a trobar la casa del Mas, i per pistes forestals sortirem sobre la casa de cal Brunyoc.

Pujarem una mica i assolirem el punt més alt de la Caminada, la casa dels Hostalets, amb unes bones vistes. Ja de baixada, arribarem fins la casa de l’Abellar de Baix (Pla de Santa Susanna) on farem un esmorzar ben merescut. Agafem després el GR-176 (un tram de la Romànica) fins a Navàs. Haurem caminat uns 15Km.


Inscripcions
8 €
al mateix dia a la sortida a la Plaça de l’Ajuntament4 € anticipada pels socis del CEN (demaneu-la al local del CEN)
5 € menors de 14 anys

Com l’any passat, la Caminada Popular està inclosa dins del Concurs FotoCEN, amb la qual cosa, si féu fotografies durant la ruta ens les podeu fer enviar per correu a la següent adreça electrònica: fotocen2015@gmail.com i a través d’Instagram amb el hastag #fotocen15. Per conèixer els premis i tots els detalls del concurs podeu consultar la pàgina web del concurs.

Més informació:
Triptic de la Caminada Popular 2015
Ruta GPS de la Caminada Popular 2015
Pàgina web de la Caminada Popular 2015