Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Romanicà edició 2018

12 maig 2018@17:00 - 13 maig 2018@15:30

Arriba la 31a Marxa Romànica de Resistència

El proper dissabte 12 de maig de 2018 s’iniciarà la 31a Marxa Romànica de Resistència, organitzada pel Centre Excursionista Navàs. Es tracta d’una nova cita en el calendari del circuit català de Caminades de Resistència (CCCR)  de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova, amb 83,5 km de recorregut i 5,300 m de desnivell acumulat, segueix íntegrament el recorregut del sender GR-176, també conegut com a Ruta del Romànic. Una caminada que s’iniciarà el dissabte 12 a les 17h, per acabar el dia següent, després de completar un atractiu itinerari circular,  que ens haurà portat a trepitjar nou municipis   per les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant el màxim d’ermites romàniques. L’interès cultural i excursionista, una vegada més, es donen la mà.

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 24 de març. 

Detalls

Inici:
12 maig 2018@17:00
Finalització:
13 maig 2018@15:30
Cost:
23€ - 50€
Esdeveniment Category:
Web:
http://cen.navas.cat

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Sortida

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 114


AUTORITZACIÓ DE MENORS

CONTROLS DE PAS

MAPA DE LA RUTA

PLÀNOL DE SITUACIÓ (SORTIDA I ARRIBADA)

GRÀFIC DE DESNIVELLS

REGLAMENT CCCR 2018

 

 

 

31a.  MARXA  ROMÀNICA

LA MARXA

Segueix el Recorregut del GR-176, consta de 83,5 Km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m. i 771m. d'alçada.

La nostra intenció per ara és continuar consolidant el mateix recorregut i amb el mateix sentit d'orientació. Al cap vespre, cap a la posta de sol i en sortir el dia, cara a llevant. Com ja sabeu, en diem Marxa Romànica perquè hem intentat enllaçar el màxim d'ermites romàniques en el seu recorregut. Cal tenir en compte però que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc.).

També ens satisfà la recuperació d'alguns trams d'antics camins que eren ja perduts.

REGLAMENT

ORGANITZACIÓ:

La 31ª MARXA ROMÀNICA DE RESISTÈNCIA a celebrar els dies 12 i 13 de maig de 2018, és una prova no competitiva de resistència que té per objectiu enllaçar el màxim nombre d’ermites romàniques en el seu recorregut, cal tenir en compte però que no es passa pel peu de totes que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2018 (CCCR 2018).

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat mínima per participar-hi que el participant tingui 14 anys en el moment de la prova.

 Els menors de 18 anys necessitaran obligatòriament una autorització escrita dels pares o tutors legals que  s'haurà de presentar el dia de la prova,  així com anar acompanyats d’un adult durant el recorregut els menors de 16 anys.-AUTORITZACIÓ DE MENORS-

 Tots els participants  obtindran un record exclusiu  de La Romànica.

L’organització considera que el sol fet d’inscriure’s a la marxa significa que el participant disposa d’un nivell de condició física i salut suficient per afrontar la prova i que, per tant, participa a la marxa sota la seva responsabilitat.

- Obligació del participant:

 Dur la llicència federativa vigent(si es el càs), acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

Comunicar al control més proper qualsevol incidència o accident que hagi observat.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

No llençar cap tipus de deixalles.

En cas d’una  incidència comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon que consta a la targeta de pas.

Serà obligatori el següent material per participa a la prova: Reserva d’aigua, Telèfon personal operatiu amb la bateria carregada al 100% i el número de telèfon de contacte de l’organització, activada l’opció GPS i amb un d’aquests programes instal·lats per GEO localitzar, Whatsapp, Telegram o Alpify per ser utilitzats en cas d’emergència, llanterna o frontal i manta tèrmica.

Els participants han d’invertir com a màxim 22 hores 30 minuts a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

 La targeta de ruta s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Marxa és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el full de ruta-dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”. En qualsevol cas l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

. Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

 ITINERARI

És el recorregut del GR-176 de 83’5 km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma de desnivells és de 5.300 metres entre les cotes de 326 a 771 metres.

HORARI DE SORTIDA

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 12 de maig, a les 17h.  a la part  nord del Passeig Ramón Vall  on també hi ha instal·lada la recepció, inscripcions del mateix dia, sortida  i informació.

El temps màxim per a poder fer la marxa serà de 22h 30m.

L’equip escombra sortirà darrera l’últim marxador i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada  aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

En ser una caminada parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat,  que serà d'utilització obligatòria en encreuaments, i trams asfaltats.
CUADRE D'HORARIS, DISTANCIES, CONTROLS I AVITUALLAMENTS

CONTROL PUNT KM HORA TANCAMENT
1-S. Miquel Castelladral 11’800 20’15  Control/ Avituallament
2-S. Fe Valldeperes 20’300 22’30  Control/ Avituallament
3-S. Esteve Pujol de Planés 30’600 01’15  Control/ Avituallament
S.Joan. Montdarn 34’700 Avituallament
4-S. Miquel Fenogedell 38’550 03’30  Control/ Avituallament
5-S.Joan. Degollat 46 05’30  Control/ Avituallament
Puig-Reig 49’750 Avituallament
6-S. Andreu cal Pallot 54’200 07’40  Control/ Avituallament
7-S. Pau de Pinós 62’500 09’55  Control/ Avituallament
8-Coll de Comodoms 72 12’25  Control/ Avituallament
9-S. Maria de Cornet 76’750 13’40  Control/ Avituallament
Navàs 83’500 15’30          Arribada

MOLT IMPORTANT:

 Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

INSCRIPCIÓ I PREU

ANTICIPADES:

A partir del dia 24 de Març i fins  el 11 de Maig, reservant la primera setmana als participants federats.  Caldrà fer la inscripció al següent lloc web:cen.navas.cat amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL.

PREU FEDERATS: 28€. amb llicència de la FEEC de l’any en curs i per als participants amb llicències d’altres federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En el moment de recollir el full de ruta-dorsal caldrà mostrar el correu de confirmació d’inscripció, el D.N.I. i el carnet de federat de l’any en curs.

NO FEDERATS: 35€ . Inclou la llicencia temporal de la FEEC vàlida per la durada de la Marxa. Caldrà mostrar el correu de confirmació d’inscripció al recollir el full de ruta-dorsal.

Els socis del C.E.Navàs tindran un descompte de 5€.

MATEIX DIA DE LA MARXA al lloc de sortida: 

PREU UNIC : 50€

Inscripcions limitades a 500 participants.

 Un cop feta l’ inscripció l’organització no retornarà en cap cas l’import. 

 De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades pel participant en la inscripció seran tractades per el Centre Excursionista de Navàs amb la finalitat de gestionar les inscripcions i classificacions de la Marxa Romànica de Resistència de Navàs, així com per mantenir-lo informat de les properes edicions d'aquesta activitat. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació i cancel•lació mitjançant comunicació escrita adreçada al Centre Excursionista de Navàs, Carretera de Berga, 81, 08670 Navàs. Així mateix i d'acord als interessos promocionals de la Marxa Romànica (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la seva imatge.

CLASSIFICACIÓ

Les classificacions seran publicades la web del CE Navàs.

DESQUALIFICACIONS


Serà motiu de desqualificació:

No segellar el full de ruta-dorsal en tots els controls.

La pèrdua del full de ruta-dorsal.

No fer la totalitat del recorregut a peu.

Superar l’hora límit d’arribada.

Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista.

SEGURETAT

 La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

ALTRES NORMATIVES

 Es obligatori portar un bidó, , ampolla, etc… L’organització no donarà gots de plàstic pel subministrament de líquids.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portin elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.
DISPOSICIONS FINALS

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.
Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.
Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

NOTES

 En cas d’abandonar us preguem que intenteu fer-ho a Sant Joan de Montdarn (Km. 34.7) o a Puig-reig (Km. 49’750).

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la Marxa.

El diumenge, de 9 a 1, hi haurà servei de massatgistes a càrrec de l’Escola Ferlo de Manresa.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent. Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

Recomanem que cadascú es porti el seu propi vas, per tal de no generar més deixalles.
QUE TINGUEU UNA BONA MARXA!!!

NomPoblació
JOSEP GISBERTNAVÀS
ANNA MARTINEZNAVÀS
SIGIFREDO ASANT JORDI
RAMON SOLER PUJOLSPRATS DE LLUÇANÈS
TERESA SALA CAPDEVILABERGA
MARTA PRAT CARRIÓMANRESA
ALEX RODRIGUEZ VILELLANAVÀS
JAUME AMIEL PICOLASABADELL
SANDRA ANDREU RAMOSBALSARENY
SERGI REYES MELERO
JOSEP PLANES VILÀSALLENT
EDUARD FERRER IGLESIASNAVÀS
DIONÍS GODOY GONZALEZNAVÀS
ANTONIA FABREGASBERGA
MANEL ZAMORANO OLOGARAY
JORDI MOLIST CANIVELLSALLENT
JOAN MIQUEL LABRADOR MATÍASMATARÓ
FERRAN VILA CASALSAVIÀ
XAVI VILA CASTAÑENAVÀS
ANGEL GARCIA MIRANDATERRASSA
JOAN TRAVE CASELLAS
NURIA CASTELLS ROJAS
LAURA PUJANTELL CARMONAMANRESA
QUERALT BRUCHNAVÀS
MARIONA COMA SEGALÉSBARCELONA
JOAN PLANASBARCELONA
MARINA SNAVÀS
MIQUEL SANTASUSANA ISACHNAVÀS
MIGUEL ANGEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
DANIEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
SÉBASTIEN HERNANDEZ
ÓSCAR MUROS SÁNCHEZMANRESA
PAQUI BELTRAN BERNADICHSANT JOAN DE VILATORRADA
EDUARD BARTRINA I COMALATBARBERÀ DEL VALLÈS
GEORGINA SORO DEL VALLESORT
JOSEP BOSCH COLLADOCALDES DE MONTBUI
RAFAEL CARMONA HERRERANAVAS
JOAN ORRIOLS BADIANAVÀS
JORDI BOSCH DE PEDROTERRASSA
JOSEP BRUCH CARMONANAVÀS
ALBERT COTS ROSIÑOLGIRONELLA
FRANC CABO PATONBERGA
ALEXANDRU MOGASALLENT
RUBEN MIRALLES GIBERTEL PONT DE VILOMARA
RAMON ALCALDE RETAMEROPOBLE
JOSEP PONS COLELLPRATS DE LLUÇANÈS
EDU PLA PERERNAUGIRONELLA
BLANCA CALVERAS SANTASUSAGNACASSERRES
PEDRO BONÍAS TRUJILLOSANT BOI DE LLOBREGAT
XAVIER VIDIELLA CEREZUELACAMBRILS
MONTSE BERENGUER SAFONTPUIG-REIG
XAVIER CAPDEVILA CARRERAPUIG-REIG
XAVIER MARRASÉ MAÑÉEL VENDRELL
DAVID CANELA MIQUELEL CATLLAR
XAVIER CARÓS DE LA CRUZBARCELONA
ANNA VANCELLS PRATPUIG-REIG
MERITXELL ESCALÉ BESASANT CUGAT DEL VALLÈS
ALBERT VALVERDE AGUADOOLIANA
MARC ESCOLÀ RUBÍTARREGA
SALVA MORONSANT JOAN DESPI
IVAN SERRANO PÉREZ
CESC MULLERAT I CAMPANERASANT CUGAT DEL VALLÈS
LLUIS TUNEU ARXERMANLLEU
XAVIER TORRIJOS GARCIA
JOSEP VIVÓ PEREZBARCELONA
JORDI OLIVERAS GONZÁLEZMANRESA
RAFAEL ROMEROCERDANYOLA
RAFAEL MARTÍNGRANOLLERS
ISABEL UBACH FABREGATREMP
ANDRÉS MARTÍNEZ LÓPEZBALSARENY
JUAN JOSÉ RUIZ MONTILLABARCELONA
CRISTIAN PÉREZ GÓMEZPUIG-REIG
MOISÈS FARGAS SANTAULÀRIAMANRESA
JUAN FRANCISCO PAREJA GOMEZSABADELL
AGUSTÍ BARRERA COROMINASNAVÀS
JOAN LLOPART BELLOCIGUALADA
ROMAN GIMFERRER CASANOVASLA BEGUDA ALTA
CARLES MASDEU FONTVILAFRANCA DEL PENEDÈS
JOSEP PARRA VILADOMSST. SALVADOR DE GUARDIOLA
ISMAEL L'AZIRISANT JOAN DE VILATORRADA
JOAN VILANA DIAZLA MASSANA
MARC CUSCULLOLA MASIPMANRESA
ALBERT RUIZ AGUILALLANÇÀ
RAMON MARTINEZ FABREGASMANRESA
FRANCISCO RAMOS MARTÍNMOLINS DE REI
ALFRED LLORT PARISBLANCAFORT
RAMON FERNANDEZBERGA
XAVIER CUENCA CAYUELASSANT ADRIÀ DE BESOS
MATEU LOPEZ FIDALGOLA MASSANA
CRISTINA GARROBO VIDALBELLVEI
JUAN ANTONIO LORENTE RUBIOBARCELONA
JESÚS FERNÁNDEZ SERRANOCAMBRILS
TICIÀ SALA MELLADOSANT FRUITÓS DE BAGES
CARME BERNAUS ROMEROCAPELLADES
GREGORIO LÓPEZ MARTLINEZSANT BOI DE LLOBREGAT
JOSEP MANZANO ESCAMEZNAVAS
RAFAEL COSTA DACHSBERGA
PAQUI COBOSSURIA
JOSE FERNANDEZ LÒPEZSURIA
VICENÇ VALENCIA MARTIBARCELONA
ALICIA LOPEZ CALDERONBARCELONA
CARMEN VILÀ PÉREZBARCELONA
LLUIS COMPANY ORDOÑOTERRASSA
RICARD IBÁÑEZ MONSECHBADALONA
SERGI VIÑAS FERRERMOIÀ
JORDI CÁRDENAS GUIAMATADERA
XAVI PEÑALVER VIDAL
CESAR FALCO BARBERMATARÓ
ÀGUEDA FERNÁNDEZ GILBERTBARCELONA
JOSEP Mª LLONC SABATERBARCELONA
JOSEP MARIA TOMÀS FERRÉREUS
JOSEP PARERA TRASERRAPUIG-REIG
TONI TRABALON SANABRARUBI
FRANCISCO PRADAS ALCANTARASANT VICENÇ DE CASTELLET