Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

LA ROMÀNICA 2017

13 maig 2017@17:00 - 14 maig 2017@15:30

Arriba la 30a Marxa Romànica de Resistència

El proper dissabte 13 de maig de 2017 s’iniciarà la 30a Marxa Romànica de Resistència, organitzada pel Centre Excursionista Navàs. Es tracta d’una nova cita en el calendari del circuit català de Caminades de Resistència (CCCR)  de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova, amb 83,5 km de recorregut i 5,300 m de desnivell acumulat, segueix íntegrament el recorregut del sender GR-176, també conegut com a Ruta del Romànic. Una caminada que s’iniciarà el dissabte 14 a les 17h, per acabar el dia següent, després de completar un atractiu itinerari circular,  que ens haurà portat a trepitjar nou municipis   per les comarques del Bages i el Berguedà, enllaçant el màxim d’ermites romàniques. L’interès cultural i excursionista, una vegada més, es donen la mà.

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini d’inscripcions s’obrirà el dia 24 de març. 

Detalls

Inici:
13 maig 2017@17:00
Finalització:
14 maig 2017@15:30
Cost:
23€ - 50€
Esdeveniment Category:

Organitzador

Centre Excursionista de Navàs
Telèfon:
722345457
Correu electrònic:
cen@navas.cat
Web:
http://cen.navas.cat

Sortida

Passeig Ramon Vall
Passeig Ramon Vall, 71
Navàs, Barcelona 08670 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
http://cen.navas.cat

Inscrits: 127


AUTORITZACIÓ DE MENORS

CONTROLS DE PAS

MAPA DE LA RUTA

PLANOL DE SITUACIÓ (SORTIDA I ARRIBADA)

GRAFIC DE DESNIVELLS

SEGURETAT

REGLAMENT CCCR 2017

AVITUALLAMENTS

 

30a.  MARXA ROMÀNICA

LA MARXA

Segueix el Recorregut del GR-176, consta de 83,5 Km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma total de desnivells és de 5.300m entre unes cotes de 326m. i 771m. d'alçada.

La nostra intenció per ara és continuar consolidant el mateix recorregut i amb el mateix sentit d'orientació. Al cap vespre, cap a la posta de sol i en sortir el dia, cara a llevant. Com ja sabeu, en diem Marxa Romànica perquè hem intentat enllaçar el màxim d'ermites romàniques en el seu recorregut. Cal tenir en compte però que no es passa a peu per totes, ja que algunes queden una mica separades del nostre recorregut (Navel, Puig-Reig, etc.).

També ens satisfà la recuperació d'alguns trams d'antics camins que eren ja perduts.

REGLAMENT

ORGANITZACIÓ:

La 30ª MARXA ROMÀNICA DE RESISTÈNCIA a celebrar els dies 13 i 14 de maig de 2017, és una prova no competitiva de resistència que té per objectiu enllaçar el màxim nombre d’ermites romàniques en el seu recorregut, cal tenir en compte però que no es passa pel peu de totes que forma part del Circuit Catalá de Caminades de Resistència 2017 (CCCR 2017).

Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, sen l’edat mínima per participar-hi que el participant tingui 14 anys en el moment de la prova.

 Els menors de 18 anys necessitaran obligatòriament una autorització escrita dels pares o tutors legals que  s'haurà de presentar el dia de la prova,  així com anar acompanyats d’un adult durant el recorregut els menors de 16 anys. Autorització menors

 Tots els participants  obtindran un record exclusiu  de La Romànica.

L’organització considera que el sol fet d’inscriure’s a la marxa significa que el participant disposa d’un nivell de condició física i salut suficient per afrontar la prova i que, per tant, participa a la marxa sota la seva responsabilitat.

- Obligació del participant:

 Dur la llicència federativa vigent acompanyada del DNI que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organització que ho sol·liciti.

Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

Comunicar al control més proper qualsevol incidència o accident que hagi observat.

Ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

Respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

No malmetre la natura.

No llençar cap tipus de deixalles.

En cas d’una  incidència comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon que consta a la targeta de pas.

Serà obligatori el següent material per participa a la prova: Reserva d’aigua, Telèfon personal operatiu, amb la bateria carregada al 100%, amb el número de telèfon de contacte de l’organització, activada l’opció GPS i amb un d’aquests programes instal·lats per GEO localitzar, Whatsapp, Telegram o Alpify per ser utilitzats en cas d’emergència, llanterna o frontal i manta tèrmica.

Els participants han d’invertir com a màxim 22 hores 30 minuts a fer el recorregut. S’ha de fer pel traçat senyalitzat. Per aquest motiu s’establiran els controls de pas que es considerin adients.

 La targeta de ruta s’ha de segellar en tots els controls que hi hagi al llarg del recorregut i s’ha de lliurar al control d’arribada sense desperfectes.

En cas d’abandonar la Marxa és obligatori comunicar-ho a l’organització i lliurar el full de ruta-dorsal a un dels controls o a qualsevol membre de l’organització o bé als “escombra”. En qualsevol cas l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, però vetllarà per evitar-los L’entitat organitzadora no es fa responsable dels objectes que es perdin, o que els participants deixin als controls.

. Així mateix l’entitat organitzadora no es farà responsable dels danys derivats o ocasionats que no estiguin garantits en l’assegurança de la llicència esportiva.

ITINERARI

És el recorregut del GR-176 de 83’5 km. senyalitzats, amb sortida i arribada a Navàs. La suma de desnivells és de 5.300 metres entre les cotes de 326 a 771 metres.

HORARI DE SORTIDA

La sortida serà de Navàs el dissabte dia 13 de maig, a les 17h.  a la part  nord del Passeig Ramón Vall  on també hi ha instal·lada la recepció, inscripcions del mateix dia, sortida  i informació.

El temps màxim per a poder fer la marxa serà de 22h 30m.

L’equip escombra sortirà darrera l’últim marxador i serà l’encarregat de tancar oficialment els controls i la marxa. Els participants superats per l’equip escombra quedaran fora de la marxa i de tota responsabilitat de l’organització.

La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada  aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

En ser una caminada parcialment nocturna serà necessari material reflectant homologat,  que serà d'utilització obligatòria en encreuaments, i trams asfaltats.
CUADRE D'HORARIS, DISTANCIES, CONTROLS I AVITUALLAMENTS

 

 

CONTROl PUNT KM HORA TANCAMENT
1-S. Miquel Castelladral 11’800 20’15  Control/ Avituallament
2-S. Fe Valldeperes 20’300 22’30  Control/ Avituallament
3-S. Esteve Pujol de Planés 30’600 01’15  Control/ Avituallament
S.Joan. Montdarn 34’700 Avituallament
4-S. Miquel Fenogedell 38’550 03’30  Control/ Avituallament
5-S.Joan. Degollat 46 05’30  Control/ Avituallament
Puig-Reig 49’750 Avituallament
6-S. Andreu cal Pallot 54’200 07’40  Control/ Avituallament
7-S. Pau de Pinós 62’500 09’55  Control/ Avituallament
8-Coll de Comodoms 72 12’25  Control/ Avituallament
9-S. Maria de Cornet 76’750 13’40  Control/ Avituallament
Navàs 83’500 15’30          Arribada

MOLT IMPORTANT:

 Com a mesura envers al medi natural, l'organització no subministrarà gots de plàstic pel subministrament de líquids, per tant, és obligatori portar un bidó, ampolla, got, etc...

INSCRIPCIÓ I PREU

ANTICIPADES:

A partir del dia 24 de Març i fins  el 12 de Maig, reservant la primera setmana als participants federats.  Caldrà fer la inscripció al següent lloc web:cen.navas.cat amb pagament amb targeta de crèdit per passarel·la segura de BANC SABADELL.
PREU FEDERATS: 28€. amb llicència de la FEEC de l’any en curs i per als participants amb llicències d’altres federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En el moment de recollir el full de ruta-dorsal caldrà mostrar el correu de confirmació d’inscripció, el D.N.I. i el carnet de federat de l’any en curs.

NO FEDERATS: 35€ . Inclou la llicencia temporal de la FEEC vàlida per la durada de la Marxa. Caldrà mostrar el correu de confirmació d’inscripció al recollir el full de ruta-dorsal.
Els socis del C.E.Navàs tindran un descompte de 5€.

MATEIX DIA DE LA MARXA al lloc de sortida: 

PREU UNIC : 50€

Inscripcions limitades a 500 participants.

 Un cop feta l’ inscripció l’organització no retornarà en cap cas l’import. 

 De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades facilitades pel participant en la inscripció seran tractades per el Centre Excursionista de Navàs amb la finalitat de gestionar les inscripcions i classificacions de la Marxa Romànica de Resistència de Navàs, així com per mantenir-lo informat de les properes edicions d'aquesta activitat. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació i cancel•lació mitjançant comunicació escrita adreçada al Centre Excursionista de Navàs, Carretera de Berga, 81, 08670 Navàs. Així mateix i d'acord als interessos promocionals de la Marxa Romànica (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la seva imatge.

 

CLASSIFICACIÓ


Les classificacions seran publicades la web del CE Navàs.

DESQUALIFICACIONS


Serà motiu de desqualificació:

No segellar el full de ruta-dorsal en tots els controls.

La pèrdua del full de ruta-dorsal.

No fer la totalitat del recorregut a peu.

Superar l’hora límit d’arribada.

Qualsevol actitud manifestament incívica o contrària a l’ètica excursionista.

SEGURETAT

 La comunicació amb els controls, l’equip escombra i l’arribada serà assegurada amb aparells telefònics. L’organització estarà en contacte amb els grups de rescat i assistència sanitària pertinent (Protecció Civil.) per poder facilitar l’evacuació en cas d’accident.

ALTRES NORMATIVES

Es obligatori portar un bidó, , ampolla, etc… L’organització no donarà gots de plàstic pel subministrament de líquids.
El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

Part de la prova es farà de nit i l'itinerari segueix algun tram de carretera oberta a la circulació o la creua, per tant és obligat que els participants portin elements lluminosos o reflectants segons el que disposa l'article 123 del vigent Reglament General de Circulació.
 DISPOSICIONS FINALS

El fet d’inscriure-s’hi representa l’acceptació d’aquest reglament en la seva totalitat.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt segons el criteri dels organitzadors  o per l’Àrea de Marxes de la FEEC.
Aquest reglament està basat en el reglament de la CCCR i aprovat per l’Àrea de Marxes de la FEEC.

NOTES

 En cas d’abandonar us preguem que intenteu fer-ho a Sant Joan de Montdarn (Km. 34.7) o a Puig-reig (Km. 49’750).

Hi haurà servei de dutxes al finalitzar la Marxa.

El diumenge, de 9 a 1, hi haurà servei de massatgistes a càrrec de l’Escola Ferlo de Manresa.

Els controls recullen les piles, no les tireu pel camí.

Si en qualsevol moment perdeu les marques, torneu enrere fins a trobar la darrera, i des d’aquell punt, busqueu la següent. Si no esteu acostumats a aquest tipus de marxes, procureu no caminar sols, especialment de nit.

Recomanem que cadascú es porti el seu propi vas, per tal de no generar més deixalles.
QUE TINGUEU UNA BONA

NomPoblació
MIQUEL RUIZ NICOLAUNAV…S
ERIC VIVES FORCATNAV…S
JOEL GALERA VARONNAV…S
DIDAC VIVES CATALANNAV…S
ROMAN GIMFERRER CASANOVASLA BEGUDA ALTA
MARTI SORIANO ARNALNAVÀS
DIONIS GODOY GONZALEZNAVAS
GEMMA FERNANDEZ CASADOAVIA
ANTONI SUADES GONZALEZNAVÀS
DELFÍ VILASECA RIBALTABERGA
JORDI XAUS I RAFIGIRONA
LAIA TORRES JUNCADELLANAVAS
CARLES SABARICH PORCELEL PRAT DE LLOBREGAT
SISCO SUAU PUIGCERVERA
JOAN CARLES MARTINEZSALLENT
EVA TORRENTELLESALLENT
SILVIA HENARESBALSARENY
JORDI FABRA PARDOTERRASSA
EDUARD PLA PERERNAUGIRONELLA
ALFRED RIERA MARISTANYBERGA
ANTONIO MORAL BERRIOTERRASSA
ANTONIO POLO DIAZTERRASSA
JOAN BERTRANNAVÀS
JOAN MANEL JODAR GRIFULGIRONELLA
PABLO GARCÍA MARTÍNBARCELONA
MIQUEL ALTARRIBA ROCANAVÀS
PERE JOAN FIBLA PASCUALBADALONA
MARC LAIMON CABOTMANRESA
MIGUEL ANGEL GONZÁLEZ MARTÍNEZEL FIGARO_MONTMANY
XAVIER VILA CASTAÑENAVAS
GERARD CLARET TELLERNAVÀS
ISMAEL LAZIRI BOTIFOLLSANT JOAN DE VILATORRADA
FLAVI SABALLS MARANYÀBELLCAIRE D'EMPORDÀ
ANTONI BADIA MUNIENTEEL PRAT DE LLOBREGAT
ALBA MARTINEZ MARTINEZNAVÀS
NÚRIA OBRADORSNAVÀS
FRANCISCO JAVIER BLANCO CASTELLSSANT LLORENÇ D'HORTONS
XAVIER SUBIRÀ SAFONTBALSARENY
JOSEP FRANQUESA PARÉSAVINYÓ
JOSE MIGUEL NAVARRO GARCIAMANRESA
MERCÈ PARRAMON COMELLASNAVÀS
XAVI FELIP ARROYOSABADELL
JAUME MOLIST ALTARRIBA
MARINA SANTASUSANA ISACHNAVÀS
EDUARD FERRER IGLESIASNAVÀS
SANTI BADIA POMÀSANT FRUITÓS DE BAGES
JOSEP PLANES VILÀSALLENT
MARC PUIGDELLIVOL SARRINAVÀS
ALBA CAROL VENDRELLNAVÀS
ALBERT CAROL VENDRELLNAVÀS
ANTONI SALCEDA SANCHEZTERRASSA
SEBASTIA FONT RIFANAVAS
PEP GARCIA MARTINEZNAVÀS
DANIEL CASTELLÀ VANCELLSBERGA
JOAN COMPTE URGELLIGUALADA
ROMAN CASANOVASLA BEGUDA ALTA
ENRIC GONZALEZ GISPERTRIUDOMS
XAVIER COTS SOLETARREGA
JORGE MORENO ALONSOSANT FELIU DE CODINES
MIGUEL LEIVA GARZONSTA COLOMA DE GRAMANET
JULIO MÍNGUEZ MORENOTERRASSA
DANIEL PEÑA PAZTERRASSA
DAVID MIRÓ VILARRASAPRATS DE LLUÇANÈS
JOSEP PONS COLELLPRATS DE LLUÇANÈS
JORDI PUIG VILAOLVAN
JORDI BOSCH DE PEDROTERRASSA
JOSEP MIRÓ GRIOLESTREMP
ENRIC PEREZ RIUSSANT FELIU LLOBREGAT
MARIUS VIÑAS BRUNETMANRESA
ENRIC MARTIN ORDOÑOMAÇANET DE LA SELVA
ALBERT COTSGIRONELLA
MIREIA ROVIRA FORNÉ
XAVIER CUENCA CAYUELASSANT ADRIA DE BESOS
JORDI AGUSTÍ MORGADOSANT FELIU DE GUÍXOLS
RAFEL COSTA DACHSBERGA
JORDI OLIVERAS GONZÁLEZMANRESA
SERGI VILA CUFÍOLOT
RAFA CARMONA HERRERANAVAS
JULIÁN MUÑOZ DE LA NAVA NAHARRO
JOAN TRAVEGIRONA
NURIA CASTELLSGIRONA
MONTSE BERENGUER SAFONTPUIG-REIG
RAMON FERNANDEZ SAMIBERGA
ALBERTO ARTUÑEDOCALDES DE MONTBUI
TICIÀ SALA MELLADOMANRESA
XAVIER CAPDEVILA CARRERAPUIG-REIG
JOAN ORRIOLS BADIANAVÀS
LLUÍS TUNEU ARXERMANLLEU
MONTSE JIMENEZ CINCAOLESA DE MONTSERRAT
JÈSSICA CODINA VILLARÓBALSARENY
FRANCISCO FERNANDEZ GAYOSO
CARLA VENTURA SOMS
MIGUEL ANGEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
DANIEL HERNANDEZ CRESPOCASTELLDEFELS
ENRIC RIUS LOPEZTERRASSA
RUBÉN BARAJASOLVAN
VALENTÍN DE LA CERDA CISTERNES
JOAN VILANA DIAZESCALDES-ENGORDANY
DANIEL BORRULL
PEDRO BONÍAS TRUJILLOSANT BOI DE LLOBREGAT
DAVID BESA
JACINT PARELLA JOUNOUGIRONELLA
JORDI CURTO TORRESSABADELL
PEDRO ZURITA LOPEZSALT
AGUSTÍ BARRERA COROMINASNAVÀS
JOSEP BOSCH COLLADOCALDES DE MONTBUI
JOSE ANTONIO JIMENEZ MARTINTERRASSA
JUAN CARLOS ROMERO NAVARROBARCELONA
MIQUEL ANGEL PALÀ BACARDITCALLUS
MARKUS STILOTERRASSA
JOSÉ LUIS FUENTES ARAGONÉSCASTELLDEFELS
XAVIER FABRE HEREDIATARADELL
JOSEP GUASCH TORRESBARCELONA
ORIOL PALUZIEBARCELONA
OSCAR MUROS SANCHEZMANRESA
JOSEP ANTONI PARRA VILADOMSSANT SALVADOR DE GUARDIOLA
JOSEP TOMÀS FERRÉREUS
JOSEP PARERA TRASERRAPUIG-REIG
PAU ARCO FRIASNAVÀS
EDUARD FRIAS SANCHEZNAVÀS
JOAN PALLEJA ELIASBARCELONA
TONI MARAVER FERNANDEZMANRESA
RUBEN MOZO GOZALOMANRESA
MARC RIBALTA ZAMORACAL ROSAL (BERGA)
ERIC FEIXAS GASSETLAS BOTIGUES DE SITGES
CORINA JARCALAS BOTIGUES DE SITGES
RICARD IBÁÑEZ MONSECHBADALONA