El concurs fotogràfic FotoCEN 2015 segueix en marxa per la Romànica

image_pdfimage_print

banner-web-fotocen
A les portes de la 28a edició de la Marxa Romànica, torna a ser una bona oportunitat per participar al concurs de fotografia que organitza el Centre Excursionista de Navàs. El primer premi de l’any passat va correspondre a una foto de la Marxa Romànica feta per en Dídac Batlló de Navàs.

Recordem a continuació les bases per participar al concurs:

El tema d’aquest concurs son les següents activitats del CEN: la Caminada Popular, la Marxa Romànica, la Romànica en BTT, la Caminada Nocturna d’aquest any i la Trenca-Tres Pics de l’any 2014. S’estableixen dues categories i diversos premis:

Categoria General:
1r premi: 100 €.

2n i 3r premi: un lot de productes locals
Per participar-hi, cal enviar les fotografies al correu fotocen2015@gmail.com. Es poden enviar un màxim de 3 fotografies per activitat.

Categoria Instagram:
Premi únic:
Sopar en un restaurant local.
Per participar-hi, cal penjar la foto a Instagram amb l’etiqueta #fotocen15. Entraran a concurs un màxim de 3 fotografies per activitat i persona. Per participar en aquesta categoria serà imprescindible que el perfil d’Instagram sigui públic.

Terminis d’admissió: abans del 14 de setembre. No ho deixeu per l’últim dia!

Tota la informació detallada del concurs la trobareu al següent enllaç:
BASES DEL II CONCURS FOTOGRÀFIC FOTOCEN

L’any passat la primera edició del Concurs Fotogràfic va aplegar més d’una cinquantena de fotografies en la Categoria General i prop d’una trentena d’imatges a la Categoria Instagram.
Consulteu els guanyadors del FotoCEN 2014