Compte enrere per la Romànica 2015: 175 inscrits a peu i en BTT quan falten 10 dies

image_pdfimage_print
marxa-romànica2

Foto: Gerard Llimós

La Marxa Romànica de Resistència a peu i en BTT ultima els preparatius per afrontar la 28a edició d’aquí 10 dies. En els darrers dies s’han repintat les marques de GR de tot el traçat perquè la ruta estigui perfectament senyalitzada. I pel que fa a la Romànica en BTT s’han començat a marcar els 158 quilòmetres entre les rutes llarga i curta, amb 33 bifurcacions, 18 senyals d’stop per travessar una carretera d’asfalt, 11 avisos de trams perillosos i 40 filats de bestiar oberts.

Les inscripcions per Internet van a bon ritme i ja es freguen els 100 inscrits per la Marxa Romànica de 83 km i una dotzena en la Minor. Pel que fa a la Romànica en BTT ja hi ha prop de setanta participants apuntats entre les dues modalitats. Enguany una de les novetats destacades per la ruta ciclista és el nou circuit de 60 quilòmetres pels que no vulguin fer la ruta sencera de 110 quilòmetres i 3200 metres de desnivell positiu. Trobareu més informació al web de la Romànica en BTT. I en la modalitat més extrema, tenim 3 ultraromànics disposats a fer 80 quilòmetres a peu i 110 després en bicicleta, un repte només a l’abast dels més preparats.

Fins al 8 de maig es podran fer les inscripcions per totes les modalitats de la Marxa Romànica a través del web del Centre Excursionista:
Inscripcions per la Marxa Romànica de Resistència (83 km)
Inscripcions per la Marxa Romànica de Resistència Minor (35 km)
Inscripcions per la Marxa Romànica de Resistència en BTT Llarga (110 km)
Inscripcions per la Marxa Romànica de Resistència en BTT Curta (60 km)
Inscripcions per al repte de l’UltraRomànica (80+110 km)