Lots carregats i ganes de caminar! La Caminada Nocturna ja és a punt per la 16a edició

image_pdfimage_print

Banner-CEN-nocturna-2015

El Centre Excursionista de Navàs ja ho té tot llest per organitzar una nova edició de la Caminada Nocturna de Navàs, aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre, amb sortida des de la Plaça de l’Ajuntament.

MOLT IMPORTANT: Perquè puguin participar a la Caminada Nocturna els menors de 18 anys serà OBLIGATORI que es presenti la següent autorització paterna (enllaç). L’hauran de firmar els dos progenitors (pare i mare). No s’acceptaran autoritzacions en què només hi hagi la firma d’un dels dos progenitors. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

El recorregut és de pràcticament 8 quilòmetres i té uns 150 metres de desnivell. Començarem sortint direcció nord, per la Carretera de Berga fins al final del poble. Passarem pel pont, sota l’autovia i agafarem un un corriol que surt per la dreta. Començarem la pujada cap al serrat de Vilafresca, sense arribar a dalt la carena.

Anirem a buscar la pista que baixa de Vilafresca i que passa per la casa enrunada de la Barraca. Des d’allà, anem cap a les cases del Grapal i travessem l’autovia per una galeria sota la carretera. Finalment, tornem a Navàs paral·lels a la C-16.

Trobareu tota la informació de la Caminada Nocturna 2015 en el següent enllaç.

D’aquí 2 dies a aquesta hora. Us hi esperem!